Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Στιγμιότυπα απο την κοπή της Βασιλόπιτας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο Εστιατόριο «Απόλαυση» η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Δ.Σ. της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης κ.Σάββα Χιονίδη απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. κ.Θεόδωρος Παυλίδης τονίζοντας ότι...













πάντοτε ο Δήμος Κατερίνης θα είναι στο πλευρό του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης, ενώ εκ μέρους της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ.Σοφίας Μαυρίδου ο κ.Δημήτρης Ρουκας δήλωσε τον θαυμασμό για το πολύχρονο πολιτιστικό έργο που επιτελεί η Σχολή Γονέων και μετέφερε τους χαιρετισμούς και την αρωγή της κ. Αντιπεριφερειάρχη.



Ο Πρόεδρος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης κ.Κωνσταντίνος Κορομπίλης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο έργο που επιτελεί η Σχολή Γονέων, τους ενημέρωσε ότι ήδη έχει ετοιμαστεί το επόμενο πρόγραμμα για το 2017-2018 με 15 ομιλίες και ότι την προσεχή Κυριακή 15-1-2017 θα τιμηθεί το έργο της Σχολής Γονέων Κατερίνης στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Ε.Α.Α.Ν.