Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Στιγμιότυπα απο την κοπή της Βασιλόπιτας του Ανοικτού Πανεπιστημίου ΚατερίνηςΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο Εστιατόριο «Απόλαυση» η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Δ.Σ. της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης κ.Σάββα Χιονίδη απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. κ.Θεόδωρος Παυλίδης τονίζοντας ότι...

πάντοτε ο Δήμος Κατερίνης θα είναι στο πλευρό του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης, ενώ εκ μέρους της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ.Σοφίας Μαυρίδου ο κ.Δημήτρης Ρουκας δήλωσε τον θαυμασμό για το πολύχρονο πολιτιστικό έργο που επιτελεί η Σχολή Γονέων και μετέφερε τους χαιρετισμούς και την αρωγή της κ. Αντιπεριφερειάρχη.Ο Πρόεδρος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης κ.Κωνσταντίνος Κορομπίλης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο έργο που επιτελεί η Σχολή Γονέων, τους ενημέρωσε ότι ήδη έχει ετοιμαστεί το επόμενο πρόγραμμα για το 2017-2018 με 15 ομιλίες και ότι την προσεχή Κυριακή 15-1-2017 θα τιμηθεί το έργο της Σχολής Γονέων Κατερίνης στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Ε.Α.Α.Ν.