Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ρίο Αντίρριο: Έγραψε σημείωμα και έπεσε από τη μεγάλη γέφυραΓυναίκα της διπλανής πόρτας που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα αντιθέτως ήταν συμπαθής στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου χαρακτηρίζουν την 31χρονη που φέρεται να έπεσε απο γέφυρα Ρίου Αντιρρίου το περασμένο Σάββατο.

Χθες... 

 
 
 
 
ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα και πάλι οι αναζητήσει του λιμενικού και σήμερα οι από θαλάσσης έρευνες δεν θα συνεχιστούν. Ωστοσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συνεχιστούν οι αναζητήσει στα παράλια της Ναυπάκτου και της Αχαϊας.

Πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η κατάστασή της ήταν επιδεινούμενη κάτι που ανέφερε και η ίδια στο σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο». Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο. Μέσα στο εγκαταλελειμένο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, βρέθηκε κι ένα καρεκλάκι, που παραπέμπει στο συμπέρασμα πως η γυναίκα είναι και μητέρα.

Η γυναίκα εγκατέλειψε το όχημα πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης.

thebest