Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 
Μετά από την ένοπλη επίθεση στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης, όπου σκοτώθηκαν 39 άτομα και τραυματίστηκαν 65, ΗΠΑ, Αγγλία και Αυστραλία εξέδωσαν ¨προειδοποίηση ασφαλείας¨ προς τους πολίτες τους.

Σύμφωνα με... 
 
  
 

 
 
 
 
την είδηση από την Χουριέτ, το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από το σημείο της επίθεσης. Οι ΗΠΑ συμβουλεύουν τους πολίτες τους ¨να παραμείνουν μακριά από μέρη και ιερούς χώρους που έχουν πολύ κόσμο και τους επισκέπτονται τουρίστες ξένοι και ιδιαίτερα Δυτικοί¨. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κίνδυνος υπάρχει στα εμπορικά κέντρα, στους χώρους λατρείας και στα σημεία συγκοινωνιών.

Προειδοποίηση και από την Αυστραλία

Η Αυστραλία προειδοποίησε τους πολίτες της σχετικά με επισκέψεις σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα. Αρμόδιοι της πρεσβείας της Αυστραλίας ανέφεραν πως βρίσκονται σε επαφή με τι τουρκικές αρχές για να μάθουν αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες Αυστραλοί πολίτες από την επίθεση.

Να υπακούτε στις οδηγίες και να είστε προσεχτικοί

Η Αγγλία δημοσίευσε το εξής μήνυμα: Μετά από το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στο Ορτάκιοι της Κωνσταντινούπολης, πρέπει να εφαρμόζετε τις οδηγίες των αρμόδιων και να είστε προσεκτικοί. Για να αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες είμαστε σε επικοινωνία με ντόπιος αξιωματούχους¨

http://www.diken.com.