Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της – Ο λόγος για την…



Ήρθε η ώρα να ντυθεί νυφούλα η... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όπως σας είχαμε ξαναγράψει στο Youweekly.gr και επιβεβαιώνει η Real life, ο Κώστας Πηλαδάκης λίγο πριν τις γιορτές έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την οποία και αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια ενώ τα τελευταία τέσσερα συζούν σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας έχει ακόμα ένα γάμο στο ενεργητικό του, με την Ντορέττα Παπαδημήτριου με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον 10χρονο Διονύση και τον 9χρονο Φίλιππο. Η 33χρονη τραγουδίστρια διατηρεί άψογες σχέσεις με τα αγόρια του αλλά δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει και τα δικά της παιδιά. «Είμαι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην ιδέα να αποκτήσω παιδιά», έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.


 
Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και παρά τις φορές που τους έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια των ετών οι ίδιοι επιλέγουν να μην προκαλούν. Μάλιστα, ο Κώτας Πηλαδάκης έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο VERTU που εμφανίζεται, χωρίς όμως να τον πάρουν είδηση οι κάμερες και οι φωτογράφοι.

Πηγή: Youweekly.gr: