Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα καταπληκτικό περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστές δύο σκυλάκια αδέλφια έδειξε πώς πολλές φορές αυτά τα τετράποδα είναι ικανά να επιδείξουν ένα ανθρωπισμό που συχνά υπερβαίνει ακόμα και αυτήν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Το... 

περιστατικό συνέβη ανήμερα Χριστούγεννα τις 12 το μεσημέρι στην Ρωσία σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Το ένα από τα δυο σκυλάκια που είχε τραυματιστεί από κάποια αιτία βρισκόταν ανάμεσα στις ράγες του τρένου χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί, ενώ από μακριά άρχισε να φαίνεται ο συρμός. Ο οδηγός του τρένου που είδε το σκυλάκι σταμάτησε το συρμό, κατέβηκε και το πλησίασε. Τότε ήρθε το άλλο το σκυλάκι για να προστατέψει το αδελφάκι του με απειλητικές διαθέσεις προς τον οδηγό. 

Ο οδηγός μην μπορώντας να καθυστερήσει άλλο γιατί έρχονταν από πίσω άλλα τρένα, αναγκάστηκε να βάλει μπρος τον συρμό. Τότε συνέβη το καταπληκτικό: το δεύτερο σκυλάκι ακούμπησε το πρώτο που ήταν τραυματισμένο και το υπέδειξε να σκύψει το κεφάλι όπως έκανε και αυτό. Το τρένο πέρασε επάνω από τα σκυλάκια χωρίς να τα χτυπήσει. Την επόμενη, ο οδηγός που πέρασε από αυτό το σημείο είδε πώς τα σκυλάκια ήταν ακόμα εκεί. Τότε ειδοποίησε μέσω του Facebook τις φιλοζωικές εταιρίες που έσπευσαν στο σημείο εκείνο και περιέθαλψαν τα δύο σκυλάκια, το τραυματισμένο και το αδελφάκι του που το είχε προστατεύσει την ζωή.

Η κάτοχος των σκυλιών ήταν ευτυχισμένη που τα ξαναβρήκε σώα γιατί τα είχε χάσει και τα έψαχνε απελπισμένη.

Έτσι η ιστορία είχε ένα HAPPY END.  

 

 www.nikosxeiladakis.gr