Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αναγνώστης: Τοπική Αυτοδιοίκηση "ώρα μηδέν"


Καλημέρα σε όλους τους λευτεριώτες και τις λευτεριώτισες. 
Άσχημη μέρα σήμερα για την Πιερία και ειδικά για τον Κορινό. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο. Αναφέρομαι και στους δύο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μας έχουν ξεχάσει με όλη τη σημασίας της λέξεως. Από....  

 
 
 
 
τα χιόνια που έχουν αποκλείσει τον Κορινό και δεν κινείται τίποτα μέχρι την καθαριότητα και το πράσινο στους κοινόχρηστους χώρους. Για τον οικισμό Ολυμπιάδα ούτε λόγος. Η Κατερίνη μας εγκατέλειψε. Λόγια και μόνο λόγια για το κάθε τι. Ούτε και η Περιφέρεια είναι άμοιρη ευθυνών. Τα φώτα που είναι πάνω στην γέφυρα που από κάτω περνάει το τρένο και πηγαίνεις απευθείας στην θάλασσα τόσα χρόνια δεν λένε να τα ανάψουν. Επίσης, όσον αφορά την κακοκαιρία η μόνη περιοχή που δεν πρόκειται να έρθουν τα μηχανήματα της Περιφέρειας πόσο μάλλον του Δήμου για να κάνουν αποχιονισμό είναι η Δημοτική Τοπική Κοινότητα Κορινού.
Που είναι οι αρμόδιες αρχές να ρίξουν αλάτι και να κάνουν αποχιονισμό; Μόνο τον κεντρικό δρόμο, κάνουν σαν να μην υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι. Είμαστε προάστιο της Κατερίνης, με σχέδιο πόλης κάτι που δεν έχει η Κατερίνη. 

Αναγνώστης