Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ... ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!

 
Την τύχη με το μέρος του είχε ένας Αμερικανός επιχειρηματίας από την Φιλαντέλφεια, ο οποίος διασκέδαζε την αλλαγή του χρόνου στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη.

Ο... 
 

 
 
 
 
Jacob Raak αποφάσισε να ταξιδέψει στην Τουρκία για τη φετινή Πρωτοχρονιά μαζί με τους φίλους του, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ζούσε.

Την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, ο 35χρονος βρισκόταν ήδη στο κλαμπ Reina και διασκέδαζε με τους φίλους του, όταν ο μακελάρης άνοιξε πυρ κατά πάντων.

Μια σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι και η δεύτερη στο στήθος, όπου όμως βρισκόταν το κινητό του, στην εσωτερική τσέπη του κοστουμιού. Εκεί ακριβώς έχασε δύναμη και όπως είπαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, δεν χτύπησε κάποια αρτηρία.

Ο Raac μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης ανάμεσα στους τραυματίες.