Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κεραυνός χτυπά αεροσκάφος στον αέρα (φώτο-βίντεο)


Τρόμο προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν έναν κεραυνό να χτυπά επιβατικό αεροπλάνο εν ώρα πτήσης. Το αεροσκάφος τύπου Boeing 747 ξεκίνησε από το διεθνές αεροδρόμιο του... 
  








Vnυkovo στην Ρωσία με προορισμό το Sochi, με την βροχή να «μαστιγώνει» τον γκρι ουρανό, τα ξημερώματα της 2ης Ιανουαρίου.

Κατά την πτήση, διάρκειας 2 ωρών και 20 λεπτών, ένας δυνατός κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο, σε μία εικόνα που μοιάζει να το «κόβει» στα δύο.

«Είναι αρκετά τρομακτικό να βλέπεις την εικόνα αυτή από το έδαφος. Οι επιβάτες του αεροπλάνου θα πάθαιναν σοκ αν ήξεραν τι πραγματικά είχε συμβεί» αποκαλύπτει η «κυνηγός καταιγίδων» Julia Musina η οποία και έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα αφού της το είχε εμπιστευτεί ένας φίλος της.

Για την ιστορία πάντως το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο του Sochi , όπου οι ελεγκτές εδάφους έσπευσαν να το εξετάσουν για τυχόν βλάβες.

«Κατά την άφιξη στον προορισμό, στον τεχνικό έλεγχό που ακολούθησε διαπιστώθηκαν ζημιές ηλεκτρονικής εκκένωσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου συμπληρώνοντας πως και οι δύο πιλότοι έδωσαν συνέντευξή για το περιστατικό ενώ το αεροσκάφος εστάλη για τεχνική επιθεώρηση.