Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Αιγινιακός-Πανσερραϊκός 0-0 Football League Otherside Photo HD videoΤoυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ο Αιγινιακός και ο Πανσερραϊκός συναντιούνται, για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία τους, στα εθνικά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα στη Football League, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε μία αναμέτρηση ιστορικής και... 

 
 
 
 
κομβικής σημασίας για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία. Το Metrosport.gr, με το φωτογραφικό φακό του Νίκου Κολίτση, αποτυπώνει ένα full otherside best of photo hd video review της ισόπαλης αναμέτρησης (0-0) στο Αιγίνιο, με μουσική υπόκρουση από το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα 1000 mods, από το Χιλιομόδι Κορινθίας.
Οι πρωταγωνιστές, οι επιστροφές… σε γνώριμα λημέρια, οι νέες μεταγραφές, οι στιγμές ενθουσιασμού και απογοήτευσης, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων και οι οργανωμένοι (Che Guevara club) των φιλοξενούμενων, το pre game training, το fair play, οι χαμένες ευκαιρίες, μαζί μ’ όλους τους μικρούς και μεγάλους συμπρωταγωνιστές, εντός και εκτός γηπέδου, που συνθέτουν το παζλ ενός σκληρού και συναρπαστικού αγώνα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε ένα βίντεο που θα μείνει για να θυμίζει την πρώτη ποδοσφαιρική συνάντηση των δύο ομάδων.
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com