Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Έφτασαν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο οι Κρητικοί αγρότες


Στην Αθήνα έφτασαν στις 06:30 περίπου το πρωί οι αγρότες που έφυγαν χθες από τα Χανιά για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα της κυβέρνησης που τους έχουν «γονατίσει». Την ίδια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν και... 
  


 


οι αγρότες από το Ηράκλειο.Η πανελλαδική κινητοποίηση στην οποία συμμετέχουν και Κρητικοί αγρότες έχει προγραμματιστεί για τις 13:30 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης.

Μετά την σημερινή κινητοποίηση οι αγρότες των Χανίων αναμένεται να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για να επιστρέψουν στα Χανιά και να συνεχίσουν τα μπλόκα στα Μεγάλα Χωράφια, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι αγρότες του Ηρακλείου στο μπλόκο των Πραιτωρίων.Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη την Κυριακή το απόγευμα, από τα μέλη της Παγκρήτιας συντονιστικής επιτροπής των αγροτών του νησιού που συνεδρίασαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, στις 8 Μαρτίου οι αγρότες του νησιού θα πραγματοποιήσουν παγκρήτιο συλλαλητήριο στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματά τους και ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

 flashnews.gr