Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 60 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ - ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΕΛΑΣ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 
Διαψεύδει τόσο η ΙΜ.Πειραιώς όσο και η ΕΛΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του... 
  


nantiareport.gr με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ -και επιβεβαίωση από την ΙΜ.Πειραιώς- καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ούτε η Ασφάλεια Πειραιά) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολίτη Πειραιώς, και καμιά σύλληψη δεν επίκειται.

Δεν υπάρχει αυτόφωρο αδίκημα (!) μετά από 60 και ώρες! Ενώ είναι άλλη η διαδικασία ύστερα από υποβολή καταγγελίας -αναφορά- και άλλη διαδικασία ακολουθείται με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς- έγκληση!

Νωρίς το απόγευμα (05/01) είχε αναπαραχθεί και δημοσιοποιηθεί η μεταφορά πληροφορίας σύμφωνα με την οποία, φερόταν «η Ασφάλεια Πειραιά, να αναζητά το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου 927-79 περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις», έπειτα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σε τηλεοπτική εκπομπή (03/02) για τις «έμφυλες ταυτότητες».