Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η τραγωδία της Κατερίνης: Μετά από δίωρη προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, ξεψύχησε το κοριτσάκι - Σε κρισιμότατη κατάσταση η μάνα του χαροπαλεύει στην εντατική (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

  


Στις 2 π.μ. η ώρα περίπου σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή το 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση μαζί με τη 46χρονη μητέρα του από τις αναθυμιάσεις καπνού που είχαν εισπνεύσει μετά από φωτιά που ξέσπασε χθες τη νύχτα στο σπίτι όπου διέμεναν, σε μια μονοκατοικία επί της...











Εθνικής Αντίστασης 61 στην Κατερίνη.
Επί δύο ώρες έδιναν μάχη οι γιατροί του νοσοκομείου της Κατερίνης για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή, αλλά αυτό κατέληξε στις 2 η ώρα τη νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου 2017.

Η 46χρονη μητέρα του χαροπαλεύει σε κρισιμότατη κατάσταση στην εντατική.

Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τη νύχτα της 7ης Φεβρουαρίου 2017 στην Κατερίνη επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, όπου η μητέρα με την 12χρονη κόρη της βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από αναθυμιάσεις καπνού που προκλήθηκαν από την φωτιά στον πρώτο όροφο μονοκατοικίας, όπου διέμεναν. Η μητέρα και το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκαν επειγόντως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου οι γιατροί έδωσαν τη μάχη για να τις συνεφέρουν.
Στις 11:30 περίπου άρχισαν να ουρλιάζουν οι σειρήνες της πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες, μόλις έφτασαν στο σημείο μπήκαν αμέσως στο σπίτι. Στο σημείο κατέφτασαν και αστυνομικοί με περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν τον δρόμο που είχε γεμίσει από ανθρώπους που βγήκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει.