Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

«Συγνώμη γι’ αυτό που θα κάνω τώρα» είπε και βούτηξε στο κενό


Σοκαρισμένη η Λαμία με το κύκλωμα ναρκωτικών και τη «βουτιά» του 58χρονου από το παράθυρο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια μετά από πολύμηνη έρευνα και... 

συστηματική παρακολούθηση ακόμα και των κινητών τηλεφώνων των μελών του κυκλώματος.

Ηρωίνη, κοκαΐνη, χασίς, όπλα και χρήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που εισέβαλαν σε διάφορα σπίτια των μελών του κυκλώματος στη Λαμία, που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή. Ως αρχηγικά μέλη φέρονται να είναι ένας 58χρονος Λαμιώτης και ένας ακόμη 23χρονος από τη Στυλίδα, που διέμενε στη Λαμία. Και οι δυο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Από τους 16 συλληφθέντες οι 14 θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες, αφού φέρεται να έχουν συστήσει εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά, ενώ περισσότερα από 100 άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση, οι περισσότεροι εκ των οποίων προμηθεύονταν ναρκωτικά από το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Το ένα πιστόλι που βρέθηκε στο σπίτι του 23χρονου, φέρεται να είναι κλεμμένο από αστυνομικό που υπηρετεί σε περιοχή της Αττικής. Επίσης στο σπίτι του 58χρονου βρέθηκαν 43.000€, ένα πιστόλι, 4 κιλά χασίς, 52 γραμμάρια κοκαΐνης, 34 γραμμάρια ηρωίνης, μπουκάλια μεθαδόνης και άλλα.
Πώς βούτηξε στο κενό

Στο αστυνομικό μέγαρο χθες επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση, αφού έγιναν περισσότερες από 50 προσαγωγές ατόμων που είχαν σχέση με το κύκλωμα. Ο 58χρονος Λαμιώτης βρισκόταν στον 2ο όροφο μαζί με κάποια άλλα άτομα που είχαν συλληφθεί. Μέσα στο χώρο βρισκόταν και δυο αστυνομικοί. Ο 58χρονος μιλούσε με τη σύντροφό του, η οποία επίσης είναι μεταξύ των συλληφθέντων.

Ξαφνικά της λέει «συγνώμη γι αυτό που θα κάνω τώρα» και όπως ήταν με τις χειροπέδες στα χέρια έτρεξε και πήδηξε από ένα παράθυρο του 2ου ορόφου που ήταν μισάνοιχτο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες παραλίγο να παρασύρει μαζί του και έναν από τους αστυνομικούς που πήγε να τον συγκρατήσει.

Ακολούθησε πανικός. Ο 58χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μπήκε εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις 3:30 το μεσημέρι η Αστυνομία θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση του πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στην περιοχή της Λαμίας.