Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφίζεται με τον γιο της στον Λευκό Οίκο (φώτο)

Η λαμπερή και αγαπημένη κόρη του νέου πλανητάρχη Ιβάνκα, έχει εγκατασταθεί για τα καλά μετά του συζύγου και των τριών παιδιών της στο Λευκό Οίκο, μετά την ορκωμοσία του πατέρα της στις 20 Ιανουαρίου.

Και... 
 

 
 
 
 
 
μπορεί τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν «μαύρα μάτια» για να δουν την τρίτη σύζυγο του νέου Αμερικανού προέδρου Μελάνια σε επίσημες εκδηλώσεις στο πλευρό του, αφού έχει επιλέξει να ζει με τον 10χρονο γιο της Μπάρον στη Νέα Υόρκη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την 35ρονη Ιβάνκα Τραμπ.



Η Ιβάνκα μαζί με τον 36χρονο σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ, ο οποίος ανέλαβε χρέη ανώτατου συμβούλου δίπλα στον πεθερό του και με τα τρία της παιδιά, την 5χρονη Αραμπέλα, τον 3χρονο Τζόζεφ και τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον μόλις 10 μηνών Θεοντόρ, μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον και προσφέρουν «χείρα βοηθείας» στον Ντόναλντ Τραμπ. Η Ιβάνκα συχνά εκτελεί χρέη Πρώτης Κυρίας, όπως στην εμφάνιση που έκανε πρόσφατα σε εκδήλωση της κινεζικής πρεσβείας μαζί με την κόρη της Αραμπέλα, η οποία μιλά την μανδαρινική γλώσσα.

Την Τρίτη η γοητευτική Ιβάνκα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το Λευκό Οίκο με την ίδια να κάνει κάποιο τηλεφώνημα ενώ ο μικρός Θεοντόρ στην αγκαλιά της, ως γνήσιος εγγονός του Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύει ότι έχει ήδη αποκτήσει άνεση με τον φωτογραφικό φακό. Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Ιβάνκα έγραψε: «Κάνω ένα τηλεφώνημα από το Λευκό Οίκο με τον προσωπικό μου βοηθό Θεοντόρ».