Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Τι λένε οι γείτονες για την οικογένεια που έζησε τη φρίκη στα χέρια κακοποιών: «Η δημοκρατία είναι να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου και να σε σκοτώνουν;» - Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο και μαρτυρίες


Κλειστή είναι η οδός Ολύμπου στο Περιστέρι, καθώς δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σπίτι όπου έγινε το άγριο φονικό με θύμα μια γυναίκα.

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία από το διαμέρισμα, εκεί όπου εισέβαλαν, σήμερα τα ξημερώματα, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι... 

 
 
 
 
κακοποιοί πυροβόλησαν στο κεφάλι τη γυναίκα, καθώς και τον σύζυγό της, ενώ παράλληλα, τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο τον 27χρονο γιο τους. Τη μόνη που δεν πείραξαν ήταν την 17χρονη κόρη του ζευγαριού.

Σαν ήσυχους ανθρώπους που είχαν καλές σχέσεις με τη γειτονιά, περιγράφουν την αλβανικής καταγωγής οικογένεια, γείτονες οι οποίοι πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα.

Σύμφωνα με γειτόνισσα, το ζευγάρι διατηρούσε κατάστημα στην Αθήνα. Η ίδια, μιλώντας στο newsbeast.gr, εμφανίστηκε αγανακτισμένη με την κατάσταση και τα όσα συνέβησαν, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους πολλούς αλλοδαπούς. «Μετά λέει είμαστε ρατσιστές; Η δημοκρατία είναι να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου και να σε σκοτώνουν; Δεν έχουν αφήσει γερό για γέρο στη γειτονιά», λέει, ενώ προσθέτει ότι έχουν σημειώθηκε αρκετές ληστείες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο και βίντεο με μαρτυρίες γειτόνων...




Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος