Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σαββίδης Παναγιώτης: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ…;


Ένα ακόμα εμετικό ντοκουμέντο έκανε την εμφάνιση του, που δείχνει τα στελέχη της "χρυσής αυγής",  να συμμετέχουν σε ναζιστικό πάρτη το 2005 στην Αθήνα και να διασκεδάζουν με ναζιστικά τραγούδια, από συγκροτήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα ίδια, τα μέλη της οργάνωσης και...




ανήκουν στο λεγόμενο << ρεύμα NS >> ( εθνικοσοσιαλιστικό ) η << Hatecore >> και << WP – White Power >>.

Mέλη της οργάνωσης που παίζουν σε ναζιστικά σχήματα, είναι οι βουλευτές της << χρυσής αυγής >> Ματθαιόπουλος και Γερμενής, επίσης υπήρχε και Γερμανικό ναζιστικό συγκρότημα από το ζευγάρι Annet και Muller, δυο γνωστοί ναζί μουσικοί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ναζιστικού αυτού πάρτη, φαίνονται να συμμετάσχουν, ο αρχηγός της << χρυσής αυγής >> Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Γερμενής, Ματθαιόπουλος, Μησιάκας. Ο τελευταίος με το ψευδώνυμο << Μάστορας >>, πραγματικός μάστορας στις συκοφαντίες, στα ψέματα και της προβοκάτσιες, γράφει καθημερινά στο σάιτ της << χρυσής αυγής>> και είναι διορισμένος σαν υπάλληλος της βουλής, μετά την είσοδο των ναζί σε αυτήν.

Στο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα και δεν αμφισβήτησε η << χρυσή αυγή >> σαν ψεύτικο η προϊόν μοντάζ, τους δείχνει να χαιρετούν ναζιστικά, μπροστά στην σημαία της Βέρμαχτ με τον αγκυλωτό σταυρό και να φωνάζουν το σύνθημα ( αίμα τιμή << χρυσή αυγή >>), << Sieg Heil >> ( ναζιστικός χαιρετισμός που σημαίνει ζητώ η νίκη ) και ένα τραγούδι που ακούγεται να το τραγουδάνε όλοι, τον ναζιστικό ύμνο, που είναι απαγορευμένος στην Γερμανία << Deutschland Uber alles >> ( << Η Γερμανία υπεράνω όλων >> ).

Σίγουρα θα είναι περήφανοι οι πολιτικοί τους απόγονοι, δοσίλογοι, ταγματασφαλίτες, << Γερμανοτσολιάδες >>, << Χίτες >>, Έλληνες προδότες, συνεργάτες των ναζί Γερμανών κατακτητών της χώρας μας, την περίοδο 1941 – 1944.

Αυτούς που αργότερα προστάτεψε το μετεμφυλιακό κράτος και τους << αντάμειψε >>, στελεχώνοντας το αστικό Ελληνικό κράτος, κυρίως τμήματα της χωροφυλακής και όχι μόνο, για να συνεχίσουν την χαφιέδικη τους δράση μέσα στον λαό, για να τρομοκρατούν και να καταστέλλουν τους αγώνες του για μια καλύτερη ζωή.

Οι ναζί και οι φασίστες πάντα στην υπηρεσία του αστικού κράτους, αντλούν την αντιδραστική ιδεολογία τους από τα σπλάχνα του συστήματος και σαν τα αυγά του φιδιού επωάζονται εκεί.

Η εγκληματική ιδεολογία τους που βρίθει από ανορθολογισμό, μεταφυσικές προσεγγίσεις και αντιεπιστημονικό περιεχόμενο, δεν αμφισβητεί την βάση του συστήματος, της εκμεταλλευτικές παραγωγικές σχέσεις, που πάνω σε αυτές οικοδομείται ο καπιταλισμός και ας πλασάρονται εσκεμμένα σαν αντισυστιμικές δυνάμεις, για να παραπλανούν και να εγκλωβίζουν λαϊκές δυνάμεις, που αγανακτούν και << δραπετεύον >> από της παραδοσιακές αστικές δυνάμεις του συστήματος, γιατί δεν μπορούν, με την ευκολία που έκαναν παλιότερα, να διαχειριστούν πλέον την αντιλαϊκή πολιτική. Κάτι που βιώνουμε τώρα με την οικονομική κρίση στην χώρα μας.

Με την κατάρρευση του δικομματικού συστήματος, εναλλαγής μονοκομματικών κυβερνήσεων, που εγκλώβιζε το 92% των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ., επειδή η διαχείριση της οικονομικής κρίσης, προς όφελος του συστήματος, δηλαδή των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων και καπιταλιστών, δεν τους επέτρεπε άλλο για ελιγμούς και διευκολύνσεις με αντάλλαγμα την υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου και σε συνδυασμό με τα αντιλαϊκά μέτρα, που έχει ανάγκη το σύστημα για να αναπαρχθεί και κυρίως σε οικονομική κρίση, αυτό γίνεται πιο εσπευσμένα και ταχύρρυθμα, ο λαϊκός κόσμος άφησε μαζικά αυτά τα κόμματα και κυρίως το ΠΑΣΟΚ που έφερε το πρώτο << μνημόνιο >> .

Σε εκείνη ακριβώς την στιγμή επισπεύτηκαν οι ναζί της << χρυσής αυγής >> και από την ναφθαλίνη που τους συντηρούσαν, τους παρουσίασαν σαν αντισυστυμική δύναμη, για να εγκλωβίσουν κάθε λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση από της αντιλαϊκές πολιτικές των παραδοσιακών αστικών κομμάτων εξουσίας. Για να μην μετατραπεί αυτή η δυσαρέσκεια, σε οργανωμένη λαϊκή συνειδητή δύναμη, χειραφετημένη από την αστική ιδεολογία και αστική πολιτική και μην αμφισβητήσει ταξικά και με όρους ανατροπής, το σύστημα και την εξουσία που βρίσκεται στα χέρια των καπιταλιστών.

Αυτός είναι ο ρόλος των ναζί, για αυτό βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, για αυτό δρούνε όπως δρούνε, με της πλάτες του συστήματος, κάτι που το είδαμε επανειλημμένα και στο δικαστήριο για την δίκη της << χρυσής αυγής >>. Που με της πλάτες της αστυνομίας, μελή της μπαίνουν συντεταγμένα στην αίθουσα του δικαστηρίου και τραμπουκίζουν, όποιον κατονομάζει πράματα και αλήθειες, για το εγκληματικό της χαρακτήρα σαν οργάνωση . Έφτασαν στο σημείο, την χαροκαμένη μάνα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσα από τάγμα της << χρυσής αυγής >> και δολοφονικού μαχαιρώματος του από το μέλος της, Ρουπακιά, να την φωνάζουν μέσα στο δικαστήριο << Που είναι ο Παύλος σου τώρα ? >>. Μόνο ο αρρωστημένος νοσηρός εγκέφαλος των ναζί μπορεί να φωνάξει κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι είναι ναζί για αυτό δρούνε εγκληματικά.

Όσες μεταμφιέσεις και να κάνει η << χρυσή αυγή >> δεν μπορεί να κρύψει αυτό που είναι. Ναζιστική οργάνωση, με ημιστρατιωτική δομή, που έχει για ιδεολογία της τον Εθνικοσοσιαλισμό και υμνούν τον Χίτλερ που θαυμάζουν πιστά. Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη του το 2011 είπε, πως η ιστορία ακόμα δεν έκρινε τον χίτλερ. Και αυτό δεν αποδεικνύετε μόνο από τα ντοκουμέντα, τα βίντεο που υπάρχουν για αυτούς, αλλά και τα κείμενα τους, που υπάρχουν σε διάφορα εγχειρίδιο τους.

Ο απροκάλυπτος αντικομουνισμός είναι τμήμα της αρρωστημένης ιδεολογίας τους, για αυτό επιτίθονται με λύσσα και προβοκατόρικα στους κομμουνιστές, στο ΚΚΕ και σε όσους δρούνε πρωτοπόρα και μαχητικά στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Οι ναζί της << χρυσής αυγής >> υπονομεύουν κάθε λαϊκή οργάνωση που παλεύει, αγωνίζεται δραστήρια, για να αποκρούσει αντιλαϊκές πολιτικές, αντιλαϊκές επιλογές. Απεχθάνεται το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα, τους λαϊκούς αγώνες, της λαϊκές κινητοποιήσεις, της απεργίες, της διεκδικήσεις, όπως και τα αφεντικά τους, οι μεγαλοεργοδότες, οι καπιταλιστές.

Καλλιεργούν την λογική της ανάθεσης σε αυτούς μέσα στο λαό. Γιατί θέλουν τον λαό στο περιθώριο της πολιτικής, κοινωνικής ζωής, να ζει ραγιάς, η να τραμπουκίζει οποιονδήποτε είναι ενάντια σε αυτούς, να συμβιβάζεται , να υποτάσσεται στις αξιώσεις του κεφαλαίου, των αφεντικών, να μην σηκώνει κεφάλι στην αδικία, στην ταξική εκμετάλλευση και να ντύνει όλη την αντιδραστική, αντιλαϊκή κατεύθυνση, για να συσκοτίζει , με τον μανδύα της πατριδοκαπηλίας και με εθνικόφρονα λογύδρια, για να πλασάρεται σαν πατριωτική οργάνωση που δήθεν έχει φιλολαϊκό προσανατολισμό. Και όλο αυτό να συνοδεύεται με συνομοσιολογικά σενάρια και αποκρυφισμούς.

Αυτή είναι η παγίδα των ναζί που ο λαός πρέπει να ξεμπερδεύει με αυτούς και να σταματήσει να οπλίζει το δολοφονικό τους χέρι, με τους ψήφους που τους δίνουν.

Το δολοφονικό χέρι των ναζί, πρέπει να το σταματήσουν να το οπλίζουν και αυτοί που την αντιμετωπίζουν με όρους πρωτόκολλου και την εξωραΐζουν μέσα από την αποδοχή τους, σαν μια απλή πολιτική δύναμη που ψηφίζεται και όχι ναζιστική οργάνωση. Είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία, που η παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα απάντησε το 1945 με το σύνθημα, << ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ >>.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα, ο λαός συνολικά πρέπει να τους απομονώσει. Να τους απομονώσει σαν ναζιστική οργάνωση, οργάνωση αντιδραστική, αντιλαϊκή, που εχθρεύεται τα λαϊκά συμφέροντα.

Ο λαός μπορεί και πρέπει σήμερα να σηκώσει ανάστημα και να αγωνιστεί ενάντια στην πραγματική εξουσία που τον δυναστεύει. Και αυτή είναι οι καπιταλιστές, τα μονοπώλια, που για την δικιά τους ενδυνάμωση, για την μεγιστοποίηση των κερδών τους, φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τον λαό.

Ο αγώνας σε αυτή την προοπτική, την προοπτική της ανατροπής τους, είναι ο μόνος δίκαιος αγώνας, ταξικός, αληθινά πατριωτικός στην διαλεκτική του σχέση.

Γιατί μόνο αυτός ο αγώνας, μπορεί να κάνει τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του και αφέντη στον πλούτο που παράγει για όλη την κοινωνία και να βάλει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο των οικονομικών κρίσεων, της φτώχειας, της ανεργίας, της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας και ανέχειας.

Εκεί είναι η δύναμη του λαού, εκεί η λαϊκή προοπτική για ευημερία και πρόοδο.

Σαββίδης Παναγιώτης