Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ


Φίλες και Φίλοι, Νέες και Νέοι,
Η ΚΟΒ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και η ΚΟΒ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Κατερίνης σας καλούν σε σύσκεψη-συζήτηση, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, με θέμα “Oι θέσεις της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το 20o Συνέδριο”.
Πρόκειται για...
 



ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που γίνεται σε μια περίοδο όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων ανάμεσα στα καπιταλιστικά κράτη με περιφερειακούς πολέμους, για τον έλεγχο των αγορών, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς και τη χώρα μας.
Από την άλλη πλευρά οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας δείχνουν οτι, στο φόντο των ανταγωνισμών ανάμεσα σε τμήματα της αστικής τάξης για το ποιος θα ελέγξει την αγορά, εφαρμόζονται αντιλαϊκές πολιτικές από τις αστικές κυβερνήσεις για την ανάκαμψη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων και, σπέρνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού.
Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση το συνέδριο του ΚΚΕ θα συζητήσει για το πως προχωρά η πολιτική του πρόταση για την κοινωνική συμμαχία, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την εργατική εξουσία λαϊκή οικονομία, που θα οδηγήσει το λαό στο ξέφωτο για μια ζωή χωρίς φτώχεια και μιζέρια, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το σοσιαλισμό.
Για το ΚΚΕ που παλεύει μαζί με το λαό για μια καλύτερη ζωή εδώ και 99 χρόνια, τα ερωτήματα σας, οι ανησυχίες σας, οι απόψεις σας, θα συμβάλουν έτσι ώστε να καταλήξει το συνέδριο στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 6:30μμ Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

ΚΟΒ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΚΟΒ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ