Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Βρέθηκε νεκρή η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Κάρολου


Η Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, διάσημη για την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση, τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά reality show, αλλά και επειδή νονός της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.

Η... 
 
 
 
 
 
 
είδηση έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία του θανάτου της Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, την οποία χαρακτηρίζουν «το it girl της γενιάς της».

Η 45χρονη, που ήταν αγαπημένη των φωτογράφων τη δεκαετία του 1990 και πασίγνωστη στους κοσμικούς κύκλους, είχε αποκαλύψει πέρσι ότι οι γιατροί της διέγνωσαν όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Δούκισσα της Κορνουάλης δήλωσαν συγκλονισμένοι και εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη. «Οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένειά της» αναφέρεται σε δήλωση του Πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας.

Η Πάλμερ – Τόμκινσον, πρώην μοντέλο εμφανιζόταν τη δεκαετία του 1990 στα πρωτοσέλιδα των celebrity περιοδικών και το 2002 συμμετείχε στο reality show «I am celebrity ... Get Me Out of Here!» κερδίζοντας την δεύτερη θέση με πρώτο τον DJ Tony Blackburn, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian».

Η Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον ήταν κόρη πρώην Βρετανού ολυμπιονίκη σκιέρ και γαιοκτήμονα Τσαρλς Πάλμερ Τόμκισον στενού φίλου του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Πάτι.

Η μεγαλύτερη αδερφή της, Σάντα Μοντεφιόρε είναι σύζυγος του ιστορικού και συγγραφέα Σιμόν Σεμπάγκ Μοντεφιόρε.



madata.gr