Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης-Πιερίας ‘’ Η Αγία Αικατερίνη ‘’ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες, προς τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ιωακείμ Οικονομίκο Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας ,τον Αιδεσιμολογιώτατο Ιερέα Γεώργιο Βέτσο εφημέριο του Ιερού Ναού της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης και... 
 
 
  
 
 
 
 

 
 
 
 
τον Αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο Σταύρο Ευθημιάδη εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Σάββα, για την φιλοξενία τους, τους Ιεροψάλτες για την προσφορά τους στο αναλόγιο κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στην ως άνω ενορία ,με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των Καρκινοπαθών .

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, τον κ. Γιούμιδη Αλέξανδρο Δημοτικό Σύμβουλο εκπρόσωπο του Δήμου Κατερίνης, την πρώην Βουλευτή κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, για την παρουσία τους και όλους όσους παραβρέθηκαν.

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στα Μέλη του Συλλόγου για την προσφορά των εδεσμάτων και του καφέ.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , εύχονται ο Θεός να ευλογεί όλα τα Μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών, και όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί και η εφετινή εορτή .

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος

Θεανώ Γελαδάρη .

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο



Εορτή Αγίου Παρθενίου 2017