Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Μήνυμα για αυτούς που κάθονται στα "μπαλοντίβανα" από τον πρόεδρο του Μπλόκου των Μαλγάρων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ



Μήνυμα για αυτούς που κάθονται στα "μπαλοντίβανα" έστειλε απόψε από το αγροτικό μπλόκο της Κατερίνης ο πρόεδρος του αγροτικού μπλόκου των Μαλγάρων Κώστας Ανεστίδης, ο οποίος επιστρέφοντας από τη χθεσινή σύσκεψη της Νίκαιας έκανε στάση στο μπλόκο της Κατερίνης μαζί με άλλα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του κατερινιώτικου μπλόκου, Γιώργο Χαρισόπουλο. Στο σημείο παρέστη και ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώτης Αθανασιάδης για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στον αγροτικό αγώνα και...  





ο οποίος τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου "Ο Θερμαϊκός" και προσέφερε φρέσκα ψάρια για τον αποψινό δείπνο των αγωνιζόμενων αγροτών. Εξάλλου ο αγώνας αγροτών και αλιέων είναι ταυτόσημος.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΜΠΑΛΟΝΤΙΒΑΝΑ"


  Ο πρόεδρος του Αγροτικού Μπλόκου Μαλγάρων Κώστας Ανεστίδης σε δήλωση του, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Ένα μήνυμα σε αυτούς που κάθονται στα "μπαλοντίβανα". Να βρουν καμιά αλοιφή να βάλουν να ξεμουδιάσουν τα κόκαλά τους γιατί θα σκουριάσουν από το κάτσιμο στο "μπαλοντίβανο" και δεν θα βγαίνουν ούτε για τη δουλειά μεθαύριο και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε να πληρώσουν και τους λογαριασμούς από το σκούριασμα που θα πάθουν, καθήμενοι στα "μπαλοντίβανα".