Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μισούν την αλήθεια οι κομμουνιστές για την ηθική αυτουργία των ιδεολογικών τους προγόνων στη δολοφονία των συμπατριωτών μας στο Σ.Σταθμό Κατερίνης

 
Πάντα οι ίδιοι είναι μια ζωή οι κομμουνιστές. Με ψεύδη και συκοφαντίες προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια. Τα ίδια χιλιομασημένα τροπάρια. Δεν δέχονται τον διάλογο και την αντίθετη άποψη. Απαντούν με ύβρεις και συκοφαντίες. Μισούν την αλήθεια και τον αντίλογο. Είναι φανατικοί πελάτες του μονολόγου. Ζουν στον κόσμο τους. Είναι... 
    






δέσμιοι και εθελοτυφλούντες στην ψεύτικη χοντροκομμένη κομματική τους προπαγάνδα που έχει πλέον κουρελιαστεί εκ των πραγμάτων και με τα ανούσια παραμύθια τους δεν πείθουν απολύτως κανέναν. 
Με πρόσχημα την δήθεν αντίσταση οι κομμουνιστές δολοφονούσαν τους Έλληνες Πατριώτες κατά τη διάρκεια της κατοχής για να μας επιβάλουν την κομμουνιστική σοβιετόδουλη σκλαβιά, μόλις αποχωρούσαν οι κατακτητές. Επιτίθεντο κατά κόρον στις εθνικές μη κομμουνιστικές οργανώσεις και εξόντωναν τους αντάρτες τους, για να τις διαλύσουν. Έτσι έκαναν και με την ΕΚΚΑ του Ψαρρού που τους κατακρεούργησαν όλους στο Κλήμα Δωρίδος. Αυτή ήταν η "αντίσταση" τους, η εξόντωση των Ελλήνων Πατριωτών που στέκονταν εμπόδιο στον κομμουνισμό.
Όποιος λοιπόν δεν ταυτίζεται ακόμα και σήμερα με τα φαιδρά και βλακώδη επιχειρήματά τους, βαφτίζεται αναλόγως. Έτσι έκαναν και επί κατοχής. Όποιον ήθελαν να τον ξεπαστρέψουν, τον βάφτιζαν συνεργάτη των κατακτητών, ενώ κάνουν γαργάρα το γεγονός ότι η πατρίδα του κομμουνισμού, η σταλινική Σοβιετική Ένωση συνεργάστηκε με τη Ναζιστική Γερμανία, υπογράφοντας το σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ και όλα τα ΚΚ που πειθαρχούσαν δουλικά είχαν λάβει γραμμή από τη σοβιετία να συνεργάζονται με τα γερμανικά στρατεύματα. Στη Γαλλία έριξαν το σύνθημα "Πουρκουά;" (Γιατί;) κατά την εισβολή των Γερμανών, προκειμένου να υπονομεύσουν το ηθικό των αμυνομένων, δηλαδή γιατί να πολεμήσουμε; Στην Ελλάδα υπονόμευσαν τις νίκες των Ελλήνων κατά των Ιταλών, όταν τους κυνηγούσε ο νικηφόρος στρατός μας στη Βόρειο Ήπειρο, λέγοντας ότι ο Μεταξάς κάνει επεκτατικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Εδώ στην Πιερία βγήκαν στο βουνό στις αρχές του 1943 με τον δούρειο ίππο που ονομάστηκε σκοπίμως ΕΑΜ, προσέξτε ΕΘΝΙΚΟ και όχι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ, για να παγιδεύσουν τους εθνικόφρονες, γιατί ως κομμουνιστές τότε ήταν ελάχιστοι και δακτυλοδεικτούμενοι για τις εθνοπροδοτικές θέσεις του κόμματός τους περί ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης που ήθελαν να ξεπουλήσουν στους Σκοπιανούς και στους Βουλγάρους. Αλήθεια ποια σχέση μπορούν να έχουν αυτοί με το ΕΘΝΙΚΟ; Και από το 1943 μέχρι το 1944 που έφυγαν οι Γερμανοί, σε αυτό το μικρό διάστημα που τάχα έκαναν αντίσταση, προκάλεσαν αναρίθμητα θύματα δολοφονώντας Έλληνες και όχι δίνοντας μάχες με τους κατακτητές.
Για ποιον πατριωτισμό μιλούν οι θαυμαστές του Στάλιν και του σφυροδρέπανου; Τολμούν να συγκρίνουν οι ιδεολογικοί τους απόγονοι, χωρίς καμιά τσίπα, τους κομμουνιστοσυμμορίτες με τους αγωνιστές του 1821, των οποίων ο αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πολεμούσε, όπως τόνιζε συνεχώς "για του Χριστού της Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία". Ποια σχέση μπορούν να έχουν αυτοί με όλα αυτά;
 Ναι είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των συμπατριωτών μας εθνικοφρόνων και αντικομμουνιστών Αηδημητρινών, Λιβαδιωτών και του δημάρχου Αιμίλιου Ξανθόπουλου με τη σκόπιμη προβοκάτσια να αιχμαλωτίσουν τους δύο Γερμανούς εργάτες και να μην δεχτούν να τους ανταλλάξουν με τους 38 Έλληνες, αλλά να τους σκοτώσουν επίτηδες, για να προκαλέσουν με απόλυτη σιγουριά την εξόντωση των 38 από τα δολοφονικά εκτελεστικά αποσπάσματα των Ναζιστών Γερμανών. Γιατί δεν απαντούν για ποιο λόγο δεν τους απελευθέρωσαν για να μην εκτελεστούν οι αθώοι συμπατριώτες μας; Διότι ο λόγος είναι προφανέστατος. Επιδίωξαν αδίστακτα τον θάνατό τους, γιατί τους μισούσαν, επειδή δεν ήταν κομμουνιστές, αλλά Έλληνες Εθνικόφρονες.
Στόχος των κομμουνιστών δεν ήταν σε καμιά περίπτωση η αντίσταση, ούτε η μάχη κατά των Γερμανών, μοναδικός τους στόχος τους ήταν η εξόντωση των αντιπάλων τους για την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας. Στην Πιερία τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας από το 1942 μέχρι το 1949 είναι πάνω από 2000, γυναίκες, άνδρες και παιδιά.
Δεν υπάρχει κανένας κομμουνιστής μεταξύ των εκτελεσθέντων, στο Σ.Σταθμό, όλοι τους ήταν Έλληνες Πατριώτες και Εθνικόφρονες και δεν έχουν καμιά απολύτως δουλειά να αμαυρώσουν το μνημείο με προκλήσεις, μισαλλοδοξία και κομμουνιστικές γιορτές μίσους την Κυριακή της Αποκριάς, ημέρα των μασκαράδων.
Ας είμαστε εκεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί στην επιμνημόσυνη δέηση με τον ιερέα, τους συγγενείς και την ελληνική σημαία για να τιμήσουμε με τον πρέποντα σεβασμό τους νεκρούς μας και να δώσουμε με την παρουσία μας αποστομωτική απάντηση στις κομμουνιστικές προκλήσεις.

Νίκος Στεφανίδης