Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μια απάντηση στους λοβοτομημένους ΚΚέδες και προστάτες του συστήματος


Γράφει ο Χρήστος Χατζησάββας, βουλευτής Κικλίς

«Τα υπόδικα τσιράκια του συστήματος…» Με αυτήν την φράση ξεκίνησε την ομιλία του στην βουλή, πριν λίγες ημέρες ο Κουτσούμπας, ο άνθρωπος που από γέννημα του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ έφθασε να προαχθεί μέχρι την θέση του αρχηγού του κόμματος του. Οι υπόδικοι, αλλά ταυτόχρονα, τσιράκια του συστήματος στα μάτια του μπολσεβίκου είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες.

Αν προσπαθήσω να σκεφτώ πρόταση με πιο τρανταχτό οξύμωρο σχήμα, πιθανότατα θα αποτύχω. Πώς μπορείς να περιγράφεις έναν πολιτικό φορέα, ένα κίνημα ως υπόδικο, δηλαδή διωκόμενο από το σύστημα και τσιράκι του συστήματος ταυτόχρονα; Μόνο ο... 
 

 
 
 
λοβοτομημένος εγκέφαλος ενός μπολσεβίκου θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοια τερατουργήματα, ισάξια της κομμουνιστικής ιδεολογίας του.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, λοιπόν, δέχτηκε εισβολή στα γραφεία του κόμματος του από αστυνομικές δυνάμεις και δικαστές. Δέχτηκε ελέγχους στα οικονομικά της από το ΣΔΟΕ επανειλημμένα. Δέχτηκε άδικες κατηγορίες και έγιναν δικογραφίες που προφυλάκισαν τον Αρχηγό της και τους βουλευτές της. Της επιβλήθηκαν από την βουλή οικονομικές κυρώσεις αλλά και αφαίρεση προνομίων, όπως θέση στα προεδρεία κλπ.

Στοχοποιήθηκε από τα ΜΜΕ μέχρι και ο απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα την δολοφονία δυο νέων παιδιών. Οπότε για να μας κυνηγάνε θα πρέπει να υποστηρίξει ο Κουτσούμπας ότι η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές, το ΣΔΟΕ, η βουλή και τα ΜΜΕ είναι αντισυστημικά και έτσι ενώθηκαν ενάντια στην συστημική Χρυσή Αυγή.

Στο ΚΚΕ, από την άλλη, δεν επιτρέπεται η διενέργεια οικονομικού ελέγχου και δεν του αφαιρούνται τα βουλευτικά δικαιώματα. Παρότι παίρνει πακτωλούς χρημάτων ουδείς γνωρίζει που αυτά καταλήγουν, ενώ παράλληλα δεν το αγγίζει κανένας δικαστικά και φυσικά η περιφρούρηση της βουλής με τα ΚΝΑΤ όταν χρειαστεί, είναι αντισυστημικά χαρακτηριστικά της λεγόμενης ταξικής τους πάλης.

Με την αφοσίωση σε αυτή την στρεβλή προπαγάνδα εξηγείται γιατί μετά από τόσες δεκαετίες κοινοβουλευτικής παρουσίας των κομμουνιστών το ΚΚΕ δεν αποτελεί παρά μία βαλβίδα ασφαλούς εκτόνωσης της λαϊκής οργής μέσα στην βουλή με το ολικό καπέλωμα των αγώνων του λαού. Από την άλλη, μέσα σε τέσσερα μόνο χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής ο Λαϊκός Σύνδεσμος μετατράπηκε στο «απόλυτο κακό» που ενώνει αριστερούς και δεξιούς εναντίον της.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο κοινός εχθρός, ο κοινός εχθρός του συστήματος τους και τα τσιράκια του συστήματος είναι οι κομμουνιστές σε όλες τις παραλλαγές τους και καλά θα κάνουν στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάνε για σχοινί.