Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για Κουρτάκη και Τζένο – Η αντίδραση ΚαμμένουTην ενοχή του Γιάννη Κουρτάκη για το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος τριών ανηλίκων γιων του αποφάσισε το Β´ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Το δικαστήριο επέβαλε στον... 
 
 

 
 
 
εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Παραπολιτικά την ποινή φυλάκισης 23 μηνών με τριετή αναστολή. Αντίθετα αθώωσε τον διευθυντή σύνταξης Παναγιώτη Τζένο για το ίδιο αδίκημα.

Οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν στο εδώλιο μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου λόγω αναφορών τους στην ραδιοφωνική τους εκπομπή.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη και τους συνηγόρους μου διότι μετά από μια πολύωρη διαδικασία καταδίκασε τον κοινό συκοφάντη Κουρτάκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως σαρανταπεντάρια στη ζωή του τόπου» τόνισε ο κ. Καμμένος μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

«Η απόφαση κατά του Γιάννη Κουρτάκη είναι άδικη και θα την εφεσιβάλουμε. Η απάντηση μας σε λίγες μέρες θα είναι η Ελευθερία του Τύπου» τόνισε ο Παναγιώτης Τζένος.