Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Γάμος Λαιμού-Γουλανδρή: Νέες φωτογραφίες

Αναμφισβητητα μπορει να χαρακτηριστει και προκαταβολικα ο γάμος της χρονιας, ο θρησκευτικός γάμος «υπερπαραγωγή» που εκαναν οι γόνοι των γνωστών εφοπλιστικων οικογενειών, ο... 
 
 
 
  

 
 
 
 
 
Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή, ο οποιος ακολούθησε τον πολιτικο γάμο τους πριν λίγους μήνες στο Λονδίνο, καθώς και ενα εντυπωσιακο παρτυ αρραβωνων στην Ιμπιζα!



Ομως αυτο που εντυπωσίασε περισσότερο απο ο,τιδηποτε άλλο, δεν ήταν η μεγαλοπρεπεια και η καλαισθησια του σκηνικου, ουτε οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι,ουτε οι υπερκομψες τουαλέτες των μεγάλων ξένων οίκων που στολιζαν τα καλλιγραμμα σωματα της νύφης και των καλεσμενων της, οσο το πόσο απερίγραπτα ομορφοι ειναι και οι δυο τους, το ποσο ταίριαστοι ειναι απο καθε άποψη, αλλα και το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμενοι δείχνουν με ενα τροπο αυθόρμητο και ζεστο και καθόλου στημένο... αναφέρει το Sissys World!



Συμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου της hight society Δημήτρη Λυμπερόπουλου που δημοσιεύτηκαν στην Espresso, την περασμένη Παρασκεή το Annabel’s στο Mayfair, οπου συχναζει η αριστοκρατια του Λονδινου, υποδέχτηκε τους υψηλούς καλεσμένους του ζεύγους για ενα Pre wedding Party. Εκει η καλλονη Μαριάννα Γουλανδρή, «εκοψε τις ανάσες», καθώς εμφανίστηκε με ολοκέντητη φόρμα από μαργαριτάρια και κρύσταλλα swarovski, και μαζι με τον Φίλιππο Λαιμό που εμφανίστηκε με σμόκιν- υποδέχθηκαν τους jet setters καλεσμένους τους.



Μεταξύ αυτών, ήταν ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Λαιμός, η Χριστίνα Οικονόμου, η Alexandra Edwards, manager του οίκου Jimmy Choo, η Irene Forte, η αδελφή της Lydia Forte με τον σύζυγό της Δημήτρη Χανδρή, η Αναστασία Καίσαρη, η Βαλέρια Ταράντο, η Αρτεμις Μπαλτογιάννη, και, φυσικά, η Μαρί Σαντάλ με την κόρη της Ολυμπία.


Στην αποκλειστική φωτό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη μητέρα του Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Oπως αναφέρει το SissysWorld την ημέρα του γάμου οι προετοιμασίες άρχισαν από πολύ νωρίς στην ολοστολιστη με ροζ τριαντάφυλλα οικία της νύφης. Δεκαδες κομμωτές, μακιγιέρ και στιλίστες ειχαν επιστρατευθει για να να επιμεληθουν και την πιο μικρη λεπτομέρεια στην εμφάνιση της μέλλουσας νύφης. Τόσο η Mrs Lemos όσο και οι παράνυμφές της είχαν δική τους καρέκλα σκηνοθέτη με το όνομά τους. Εκεί ντύθηκαν και οι παράνυμφοι-κολλητές της ,μεταξύ των οποίων η Λάουρα Λαλαούνη – Μακροπούλου, η Μυρτώ Σταυροπούλου, η Λόρα Τσουκαλά και η Βίκυ Βαραμίλη.





Το ιερό μυστήριο τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια, ανάλογη των βασιλικών γάμων, στον ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγορίου.





Την ονειρική εμφάνιση της εγγονής της Μαριαννας Β.Βαρδινογιαννη συμπληρωνε το ονειρικό νυφικό της , που ήταν μια haute couture δημιουργία του οίκου Valentino, κεντημένο στο χέρι, με μακρύ πέπλο και ενα ζευγαρι διαμαντένια σκουλαρίκια!



Ο επισης πανέμορφος γαμπρός φορούσε sur mesure μπονζούρ, το οποίο αντικατέστησε στο γαμήλιο πάρτι με σμόκιν για να είναι πιο άνετος.



Δίπλα στο ερωτευμενο ζεύγος στέκονταν τα αδέλφια τους, ο Γιάννης Γουλανδρής και ο Αντώνης Λαιμός, που ήταν και οι κουμπάροι! Την παράσταση, όμως, εκτος απο την καλλονη νύφη,έκλεψαν τα πέντε αγόρια που ήταν παρανυφάκια, μεταξύ των οποίων ο μικρός εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, γιος του Παύλου, ο πρίγκιπας Αριστείδης, ο Ντίνος Λεβέντης και ο μικρός ξάδελφος της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης. Τα κοριτσάκια παρανυφάκια ήταν η Αταλάντα Γουλανδρή, η Χριστιάννα Ζαβός, οι πριγκίπισσες Alexia και Ariane της Ολλανδίας, κόρες του βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.



Στον επιβλητικο ναο στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς των νεονύμφων και οι οικογένειές τους. Ο παππούς της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, πρέσβειρα της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, καθώς τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωτότοκη εγγονή τους, η οποία συνεχίζει το σημαντικο φιλανθρωπικο έργο της γιαγιάς της ,αφου ειναι πρόεδρος του σωματείου Elpida Youth.

Από ευτυχία έλαμπαν οι γονείς του γαμπρού Νικόλας και Ειρήνη Λαιμού αλλά και της νύφης Γιώργος και Χριστιάννα Γουλανδρή. Στην αριστερή πλευρά του ιερού ναού, στις VIP κόκκινες πολυθρόνες, παρακολούθησαν το μυστήριο οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης: ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Μάξιμα Σορεγιέτα, η τέως αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος, η σύζυγός του Αννα-Μαρία, η πριγκίπισσα Ειρήνη, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, όπως και ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, που είναι κολλητή φίλη της νύφης και εργάζονται μαζί στο σωματείο Elpida Youth.


Πριγκιπισσα Ολύμπια, πρίγκιπας Αριστειδης, Μαρι Σανταλ


Πρίγκιπας Νικόλαος, Τατιάνα Μπλατνικ

Μετα την τελεση του μυστηριου εγινε η ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ με τους 600 προσκεκλημένους, δόθηκε στο ιστορικό Syon House Park του δούκα του Northumberland, οπου η νύφη πρόσθεσε στην εμφάνισή της ενα πολυτιμο περιδέραιο, με τεράστιο διαμάντι . Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδυας ήταν ο πρώτος χορός των ερωτευμένων και ο παραδοσιακός μπάλος, χορός της αγάπης και του έρωτα.



Το επίσημο γαμήλιο δείπνο, που εξελίχθηκε σε τρελό χορευτικό πάρτι , είχε επιμεληθεί η Dina Dahmash. Η αρχοντικη οικια είχε μετατραπεί με μεγαλη μαεστρια σε δάσος με κλαδιά, κρεμαστούς πολυελαίους, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, ενω τα μακροστενα τραπεζια ειχαν στολιστρι με ενα εξαιρετικα καλαίσθητο art de la table. Δεκάδες χορευτές και μπαλέτα χόρευαν σε μια πίστα καλυμμένη με καθρέφτες, ενώ σε οθόνες παρουσιάζονταν φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές των νεονύμφων, την ώρα που εκφωνουνταν συγκινητικοι λόγοι ! Η ονειρικη βραδιά άρχισε με το τραγούδι του παραμυθιού της Disney «Under the sea» και στη συνέχεια εμφανίστηκε live ο Nile Rogers, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υψηλούς προσκεκλημένους!

Πηγή: SissysWorld