Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Σέξι φοιτήτρια Νομικής ταξιδεύει δωρεάν σε όλο τον κόσμο και φωτογραφίζεται - Μοναδικές εικόνες και βίντεο από τις εξορμήσεις της (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ(


Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία έχει γίνει διάσημη στο Instagram ποζάροντας φωτογραφίες της με εξωτικά ζώα από τα ταξίδια της σε όλον τον κόσμο.

Ο λόγος για την... 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Sarah Kohan, που χαρακτηρίζεται πλέον από πολλούς ως η «νέα βασίλισσα του Instagram». Η 22χρονη φοιτήτρια τα τελευταία χρόνια περνάει τον καιρό της ταξιδεύοντας σε εξωτερικά μέρη του κόσμου, όπου και φωτογραφίζεται, είτε μόνη, είτε με άγρια ζώα.

Η 22χρονη φοιτήτρια που έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθημάτων στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Κολούμπια, φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους followers της για τις περιπέτειές της, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγους μήνες 250.000 θαυμαστές, οι οποίοι παρακολουθούν φανατικά και με ιδιαίτερη προσοχή τα ταξίδια της. Αυτό της έδωσε και τη δυνατότητα να εξαγοράσει τη φήμη της με τη διαμονή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ενώ υλοποιούσε αρχικά τα ταξίδια της με δικά της έξοδα, η δημοτικότητα της στα social media, της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να έχει δωρεάν διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου με μοναδικό αντάλλαγμα την προώθησή τους. Η ίδια αναφέρει στη Daily Mail Αυστραλίας πως τα social media έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αποκτούν πρόσβαση στον κόσμο.

Στη δημοφιλία της σημαντικό ρόλο έχουν παίξει και τα φυσικά της προσόντα, κάτι που φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες...