Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ Πιερίας



Το ΠΑΜΕ Πιερίας συνεχίζει τις περιοδείες-ενημερώσεις για την επιτυχία του συλλαλητηρίου που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30μμ στην κεντρική πλατειά της Κατερίνης. Το Σάββατο επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στην Κατερίνη όπου και...





εξέφρασε την ταξική του αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα τους. Παράλληλα τους κάλεσε σε κοινό αγώνα εργατών αγροτών, και να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ την Κυριακή συνέχισε την περιοδεία του και επισκέφθηκε τους συνοικισμούς Μυλαυλάκου και Βατάν. Μίλησε σε καφενεία καλώντας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο ενάντια στις πολιτικές που αφανίζουν το λαό.

Οι περιοδείες του ΠΑΜΕ συνεχίζονται σε χώρους δουλειάς καλώντας τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Ένα είναι σίγουρο! Και από αυτήν την αξιολόγηση, ο λαός το μόνο που έχει να περιμένει είναι νέα μέτρα δίπλα σε όλα τα αλλά που εφαρμόζονται. (Το έργο που παίζεται το έχουμε ξαναδεί).

Ο λαός έχει μόνο μια επιλογή! Να πάρει την τύχη στα χέρια του! Να απαντήσει μαζικά, ταξικά, ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης-κεφαλαίου-Ε.Ε., που τσακίζουν το λαό για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτοί που κορόιδεψαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό και που τον έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και τη μιζέρια, τώρα τον καλούν ξετσίπωτα να μάθει να ζει με τα ψίχουλα για να μπορούν αυτοί να ζουν μέσα στη χλιδή.

Ο παραγόμενος πλούτος ανήκει στο λαό!

Όχι στους λαοπλάνους, τους εκβιαστές που εκπροσωπούν την πλουτοκρατία.

Να ζήσουν αυτοί με τα ψίχουλα .

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γραφείο τύπου του ΠΑΜΕ