Υλικά για 2-4 άτομα
60 γραμμάρια αλεύρι
4 μήλα καθαρισμένα
2 κουταλιές κονιάκ
90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
3 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
- Για να φτιάξετε τη ζύμη ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
- Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
- Κόβετε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζετε με το κονιάκ, τις βουτάτε στη ζύμη και πριν κάψει το λάδι τις τηγανίζετε.
- Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες. Μπορείτε να τις γαρνίρετε όπως σας αρέσει.
- Ένας τρόπος είναι με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα.