Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ - ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση στο Γέρακα. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα ευρήματα ο Αρχιμανδρίτης άνοιξε μόνος του την πόρτα στο δολοφόνο ή τους δολοφόνους του, καθώς δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος.
Τα... 

 
 
 
 
μοναδικά ίχνη παραβίασης εντός του διαμερίσματος, βρέθηκαν σε ένα σκρίνιο από το οποίο εκτιμάται ότι κλάπηκαν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη.

Το στοιχείο που προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση είναι ότι ο Αρχιμανδρίτης ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν δολοφονηθεί, όπως μαρτυρά το γεγονός ότι είχε σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης αρχικά προσπάθησε να τον στραγγαλίσει, αλλά καθώς το θύμα προέβαλε αντίσταση, του προκάλεσε ασφυξία με το μαξιλάρι που βρέθηκε στο μπάνιο και φέρει ίχνη αίματος.

Ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, δεμένος χειροπόδαρα, με κορδόνια στα χέρια και με το παντελόνι της πιζάμας στα πόδια.

Όλα αυτά οδηγούν τις αστυνομικές αρχές να ψάξουν πως ενδεχομένως ο δολοφόνος του Αρχιμανδρίτη βρίσκεται στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον.

Μέσα στο διαμέρισμα, φοβισμένο και στην άκρη του καναπέ, βρέθηκε το σκυλάκι, ράτσας Μαλτέζ, του Αρχιμανδρίτη. Όπως εκτιμάται το έγκλημα πρέπει να έγινε το μεσημέρι, μετά την επιστροφή του θύματος στο σπίτι του, αφού είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Τον δολοφονημένο άνδρα βρήκε ένας άλλος ιερέας, ο οποίος είχε τα κλειδιά του σπιτιού του θύματος.

usay