Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Αδημοσίευτες φωτογραφίες με την Μέριλιν Μονρόε έγκυο - Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό, τα ερωτήματα και οι αποβολές

 
Φωτογραφίες με τη Μέριλιν Μονρόε έγκυο φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι το παιδί δεν ήταν του επίσημου συζύγου της Άρθουρ Μίλερ αλλά του πρώην εραστή της Ιβ Μοντάν.

Οι ... 
  
 

 
 
 
 
φωτογραφίες ανήκαν στη στενή φίλη της Μονρόε, Φρίντα Χαλ και δημοπρατήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο όπου και αγοράστηκαν για 2.240 δολάρια.

Έχουν τραβηχτεί στις 8 Ιουλίου του 1960 έξω από τα στούντιο της Fox στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά τις πρόβες της Μονρόε για την ταινία «The Misfits» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν ο Κλαρκλ Γκέιμπλ και ο Μοντγκόμερι Κλιφ. Σύμφωνα με την Χαλ, η κοιλιά της Μονρόε είναι φουσκωμένη γιατί ήταν έγκυος.Ο νέος ιδιοκτήτης των φωτογραφιών, ένας γείτονας της Χαλ, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η Φρίντα Χαλ του είχε εκμυστηρευτεί τη μυστική εγκυμοσύνη της Μονρόε επιμένοντας ότι οι φωτογραφίες αποτελούσαν γνήσια απόδειξη ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος.

Η θρυλική ηθοποιός ήθελε πολύ ένα παιδί, ωστόσο, όπως γράφει η Daily Mail, ο οργανισμός της δεν μπορούσε να το κρατήσει καθώς έπασχε από ενδομητρίωση. Η ίδια είχε αποκαλύψει συνολικά τρεις αποβολές που είχε σε όλη τη ζωή της.