Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΗ: ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ

 
Αυτή τη μέρα η νεαρή μητέρα δεν πρόκειται να τη ξεχάσει ποτέ….

Ώρες αγωνίας έζησε μια μητέρα που κατέβηκε σε σταθμό του τρένου για να καπνίσει… 
 
 
 
 
 
  

 
 
 
 
Η νεαρή μητέρα κατέβηκε για ένα τσιγάρο με τον σύντροφό της σε έναν σταθμό όμως το τρένο έφυγε χωρίς αυτήν, αλλά με το μωρό της, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας TGV μεταξύ της Λιλ, στη βόρεια Γαλλία, και της Ναντ, στη δυτική. Μια 18χρονη μητέρα και ο 19χρονος σύντροφός της επωφελήθηκαν της στάσης που έκανε το τρένο τους στον σταθμό της Μαν, στη βορειοδυτική Γαλλία, για να κατεβούν για ένα τσιγάρο.

Αυτοί που επέβαιναν στο ίδιο βαγόνι με το νεαρό ζευγάρι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι το τρένο αναχώρησε από τον σταθμό με το μόλις 7 μηνών μωρό της 18χρονης χωρίς οι δύο νέοι να έχουν προλάβει να ανέβουν και σήμαναν συναγερμό, διευκρίνισε ο SNCF.

Για λόγους ασφαλείας, το TGV δεν επέστρεψε στον σταθμό, αλλά αποφασίστηκε να συνεχίσει το δρομολόγιό του ως τον σταθμό της Ανζέρ που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων και το ζευγάρι να κάνει το δρομολόγιο με το επόμενο τρένο.

Ένας από τους ελεγκτές ανέλαβε να ασχοληθεί με το βρέφος κατά τη διάρκεια της διαδρομής ως τον σταθμό του Ανζέρ.

Επρόκειτο για ένα “σπάνιο περιστατικό”, δήλωσε εκπρόσωπος του SNCF με τον οποίο επικοινώνησε το AFP, σημειώνοντας ότι “απ’όσο θυμάται δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ