Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

H βασιλόπιτα του «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ»




Το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, στο... 

οικογενειακό κέντρο «Εφέσου γεύσεις».

Άλλη μία ποιοτική εκδήλωση του «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ», με άριστη οργάνωση, ποιοτικό πρόγραμμα και οικογενειακή ζεστασιά.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος πατέρας Αθανάσιος , ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου και οι ιερείς των Ενοριών της Νέας Εφέσου πατέρες Δημήτριος και Νικόλαος. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Κώστας Δημόπουλος, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κων/νος Δημητριάδης και Νικόλαος Λαπάτσης, ο πρόεδρος της Νέας Εφέσου Χαράλαμπος Κουτσιμάνης, η Τοπική Σύμβουλος Πολυξένη Χατζηιωάννου, οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων: Μικρασιατών Πιερίας, «Το ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου και «ΠΙΕΡΕΣ», Κονταριώτισσας, οι Διευθυντές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Εφέσου, οι σύλλογοι διδασκόντων, τα τιμώμενα πρόσωπα και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Ο σύλλογος τίμησε:

Δύο μέλη των τελευταίων επιτροπών του Κοινού Ταμείου Νέας Εφέσου, τον κ. Γεώργιο Στεφάνου και τον κ. Νικόλαο Τσακύρογλου, για την προσφορά τους στη συλλογική έκφραση και δημιουργία των Μικρασιατών της Νέας Εφέσου.

Τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου κ. Νικόλαο Μπικιαρόπουλο, για την προσωπικότητά του και την εποικοδομητική συνεργασία με το σύλλογο.

Την κα Παναγιώτα Λάμπρου, του Βασιλείου και της Ευαγγελίας, για την επιτυχία της να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.

Επίσης, βράβευσε νέες και νέους που πέτυχαν την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα κατ’ αλφαβητική σειρά:

_ Μάρκογλου Παναγιώτης του Στυλιανού και της Αναστασίας.

_ Μπόζογλου Δήμητρα του Δημητρίου και της Ευανθίας.

_ Μπόζογλου Ελένη του Εμμανουήλ και της Ευτυχίας.

_ Χατζημπαλίδου Δέσποινα του Γεωργίου και της Αικατερίνης,

_ Χατζημπαλίδου Δήμητρα του Γεωργίου και της Αικατερίνης,.

Οι τιμητικές διακρίσεις, οι ποιοτικές ομιλίες, οι γλυκές μελωδίες της ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων «ΟΙ ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ», προκάλεσαν μια πλημμυρίδα από ευάρεστα ψυχικά συναισθήματα και βελτίωσαν τον ψυχισμό όλων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αυτούς που στηρίζουν τη δημιουργική προσπάθεια του συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία. Χαρούμενο και δημιουργικό το 2017.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.