Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πάρτε ιδέες από τις street style εμφανίσεις της Νέας Υόρκης


Οχι μόνο λόγω των εμφανίσεων στην πασαρέλα και αλλά και λόγω των εμφανίσεων που βλέπουμε από τις σταρ του street style που και φέτος δείχνουν τον «δρόμο» του στιλ. Από τις πρώτες κιόλας μέρες έχουμε δει εμφανίσεις που μας τράβηξαν την προσοχή. Ο κατάλογος των τάσεων του 2017 συνεχώς εμπλουτίζεται. Η... 

 
 
 
 
 
παλέτα των χρωμάτων ανανεώνεται!

Ξέραμε πχ ότι το πράσινο (Greenery) θα είναι φέτος πρωταγωνιστής!

Ωστόσο, τελικά είναι και άλλα χρώματα αυτά που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Κίτρινο και κόκκινο είδαμε να είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Το layering που έχει αγαπηθεί πολύ συνεχίζει να έχει δυναμικό ρόλο (παρακάτω θα δείτε μια εμφάνιση που το αποθεώνει). Το ροκ θα συναντήσει το ρομαντικό, το casual θα παντρευτεί με το «preppy». Oλα επιτρέπονται και αυτή τη σεζόν, λοιπόν!

Πάρτε μια γεύση από τις street style εμφανίσεις που δείχνουν τα ρούχα που θα φοράμε το 2017! Είναι η περίτρανη απόδειξη ότι όλες μας μπορούμε λίγο πολύ να καθορίσουμε εμείς οι ίδιες τα ρούχα που θα φοράμε!

1) Το T-Shirt Gucci το είδαμε αρκετές φορές σε street style εμφανίσεις. Είναι άλλωστε τάση αυτής της σεζόν τα graphic tees. Εδώ τα είδαμε να συνδυάζονται με jacket και σακάκι.





2) Χρώμα, χρώμα, χρώμα! Και μάλιστα έντονα και συνδυασμένα μεταξύ τους σε ένα μόνο κομμάτι! Ενα coat και ένα φόρεμα- ουράνια τόξα μας κέντρισαν την προσοχή!







3) Μεγάλα σκουλαρίκια, τούλινη φούστα και leather. Mια εμφάνιση που έδειξε πώς το ρομαντικό συνδυάζεται τέλεια με το ροκ! Αυτά τα δύο στιλ θα τα δούμε να «παντρεύονται» τη νέα σεζόν!



4) Η δύναμη του coat! Ενα statement κομμάτι που δεν χρειάζεται να συνδυαστεί με τίποτε άλλο! (Πόσο ωραία ταίριαξε με το κόκκινο!)



5) Oversized jumper! Ενα από τα (πάντα) δυνατά κομμάτια του χειμώνα. Θα το δούμε πολύ! Συνδυασμένο εδώ με leather παντελόνι!



6) Λευκό και μαύρο, μαύρο και λευκό. Ο συνδυασμός αυτός επιμένει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και τη νέα χρονιά. Χωρίς υπερβολή, μια από τις πιο classy εμφανίσεις που είδαμε!



7) Ενα μπουκέτο γοητευτικών γυναικών μας έδειξε τα χρώματα που το 2017 αγαπά πολύ. Εντονο κόκκινο, κίτρινο και βέβαια το μαύρο που παραμένει σταθερά, ψηλά!



8) 2017: Greenery! Η χρονιά του πράσινου σύμφωνα με την Pantone. Το είδαμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές.





9) Zήτω το layering. Η συγκεκριμένη κοπέλα εδώ το αποθεώνει!



10) Ενα χοντρό μπουφάν μπορεί να συνδυαστεί με μια pencil βινύλ φούστα! Μας φυσικά μπορεί! Kαι από μέσα; Τι άλλο; Ενα sweatshirt!




Πηγή: bovary.gr