Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ληστές απειλούσαν να σφάξουν 4χρονη στο Μενίδι: «Θα σου σφάξω το παιδί, λέγε που έχεις τα λεφτά»


Εξαιρετικά σκληρούς κακοποιούς κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία. Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα και δεν δίστασαν να βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό ενός τετράχρονου παιδιού.

«Θα σου σφάξω το παιδί» φώναζε ο δράστης της ληστείας κρατώντας στην αγκαλιά του το έντρομο 4χρονο κοριτσάκι. Απαιτούσε... 

 
 
 
από την 45χρονη μητέρα του περισσότερα χρήματα. «Θα σου σφάξω το παιδί, λέγε που έχεις τα λεφτά» φώναζε έχοντας αρπάξει το παιδί από το λαιμό με το ένα χέρι και κρατώντας το μαχαίρι στο άλλο.

Οι εφιάλτης συνεχίστηκε για ώρα, όπως γράφει η Ελευθερία του Τύπου, μέχρι που οι δράστες βρήκαν χρήματα τα πήραν και εξαφανίστηκαν. Το σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε στις 8 Μαρτίου 2017 σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μενιδίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου κατάφεραν και συνέλαβαν τους δράστες, ηλικίας 44, 22, 20 και 16 χρόνων και εξιχνίασαν έξι περιπτώσεις ληστειών και δέκα κλοπές από οικίες σε Μενίδι και Ζεφύρι. Αρχικά εντοπίστηκε ο 44χρονος, στις 18 Μαρτίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και στις 23 Μαρτίου, μετά από αναζητήσεις τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.