Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας


Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ - «Η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς είναι απολύτως απαραίτητη»

Την ένταξή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανακοίνωσε ο έως σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, που... 

 
 
 
 
είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές με το Ποτάμι. Ο κ. Μπαργιώτας είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη το περασμένο φθινόπωρο.

Πριν από λίγη ώρα, συναντήθηκε με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ένταξής του στην παράταξη.

Με δήλωσή του ο κ. Μπαργιώτας υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας» και πως «η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει περισσότερο με την ΝΔ να μην φαίνεται επίσης ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και να αρκείται σε μια αέναη και ανούσια εκλογολογία.»

«Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει», αναφέρει και συμπληρώνει:

«Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης».

«Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους», καταλήγει.