Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Δημοτικός εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε από οδηγό αυτοκινήτου - Στην καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ


Επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου δέχτηκε εργάτης στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών, σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου του... 
 
 
 
 
  
  

 
 
 
 
Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Χρ. Μεντή.

Ειδικότερα, ο κ. Μεντής κατήγγειλε πως χθες τα μεσάνυχτα, κατά τη συλλογή των απορριμμάτων στη διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Φώτου Τζαβέλλα στα Ιωάννινα, ο οδηγός του ΙΧ, που το αυτοκίνητό του εμπόδιζε την προσέγγιση του απορριμματοφόρου στους κάδους, διαπληκτίστηκε αρχικά λεκτικά με τον υπάλληλο καθαριότητας, ενώ στην συνέχεια του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα, να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο υπάλληλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αξονική, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μεντής, τα πληρώματα των απορριμματοφόρων, βρίσκονται συχνά αντιμέτωπα με τις επιθετικές συμπεριφορές οδηγών, όμως τέτοιο συμβάν, με ξυλοδαρμό και τραυματισμό εργάτη, δεν είχε καταγραφεί μέχρι τώρα.