Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Νίκη με πολλαπλά κέρδη για τον Παναθηναϊκό - Για τους πράσινους η εικόνα που παρουσίασαν είναι εφαλτήριο για τη συνέχεια

 
Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία – βάση ευκαιριών – να πετύχουν μια μεγαλύτερη νίκη, αλλά εκτός αυτού το κέρδος είναι μεγαλύτερο από τους τρεις βαθμούς.

Ο... 
  

 
 
 
Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη γοήτρου, την οποία είχε ανάγκη κυρίως ο κόσμος που τη φετινή χρονιά δεν έχει πάρει καμία ικανοποίηση. Εκείνο που βγήκε από τη νίκη στο ντέρμπι είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, βάζει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα. Άλλωστε, αυτό τόνισε και μετά το παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός που είπε ότι αυτή τη στιγμή φτιάχνει την ομάδα με μόνο σκοπό να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι ακόμα ένα κέρδος για τον Παναθηναϊκό που δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός στο ματς της Λεωφόρου, έβαλε τη μπάλα κάτω, αναπτύχθηκε και δημιούργησε ευκαιρίες, άσχετα αν δεν μπόρεσε να τελειώσει πολλές από αυτές. Ενόψει λοιπόν των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου, το «τριφύλλι» με την εμφάνιση του, δημιούργησε ελπίδες.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, δείχνουν να βελτιώνονται και αμυντικά. Στα τρία ντέρμπι που έχει δώσει στη Λεωφόρο με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και τώρα με Ολυμπιακό δεν έχει δεχθεί γκολ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κάρτες συμπλήρωσε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός που πήρε κίτρινη στο χθεσινό ματς, συμπλήρωσε επτά στο πρωτάθλημα και θα χάσει τα δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του.

Μικρή ανησυχία υπάρχει και για τον Εμποκού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό. Ο Κονγκολέζος ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο και αποχώρησε από το ματς, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει από το να ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πηγή: sport-fm.gr