Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

O Γιώργος (Ειδ. Επ. Γυμν. & Λύκ. Κατερίνης) σηκώνει την κούπα στο Ρέθυμνο (Κάντο ν' ακουστεί 2017)!


Ο Γιώργος, από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, με τη φωνή του Καραγκιόζη και όχι μόνο, σηκώνει την κούπα και στον "τελικό" του Διαγωνισμού "Κάντο ν' ακουστεί 2017", (17-3-2017), με τον ειδικό έπαινο στην αντίστοιχη κατηγορία (χωρίς αξιολογική σειρά), στο Ρέθυμνο της Κρήτης, μαγεύοντας την κριτική επιτροπή του festival.
Ο... 

 
 
 
 
Γιώργος και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, έλαβαν 1208 ψήφους στην ψηφοφορία κοινού, κατακτώντας την τέταρτη θέση πανελλαδικά, σε σύνολο 132 σχολείων και την πρώτη θέση στη Βόρεια Ελλάδα, μ' ένα ασύλληπτο ρεκόρ ψήφων αγάπης! Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραδιοφωνικό μήνυμα του σχολείου, με τη φωνή του Γιώργου, στο ρόλο του Καραγκιόζη, πήρε "Δέκα στην ενημέρωση" στην τηλεοπτική πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ1 και στο ERT WEBTV, ( https://www.youtube.com/watch?v=WezTB... ) ανέβηκε στο ραδιοφωνικό "Μουσικό Αερόστατο" (92.2 FM) - και στα δύο μαζί με την καθηγήτρια και υπεύθυνη του προγράμματος, Αλεξάνδρα Ουσταπασίδου- και αγκαλιάστηκε απ' όλους και απ' όλες με ενθουσιασμό, σε μία ακόμα από τις μεγάλες και ανεπανάληπτες επιτυχίες του σχολείου μας.
Γιώργο, συγχαρητήρια και με τη βούλα του επαίνου!!! Πάντα επιτυχίες εντός και εκτός σχολείου!!
Υ.Γ Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους εσάς -την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά- που με την ψήφο σας, "κοκκινίσατε" την καρδιά του Γιώργου και του σχολείου μας ακόμη περισσότερο!!! Η καρδιά του Γιώργου, με τον ειδικό έπαινο και τη δική σας ψήφο, χτυπάει πλέον λίγο δυνατότερα!!!