Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«2ος Δρόμος 21 Μαθητών» στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη



Περισσότερα από 1000 άτομα, θα τρέξουν την Κυριακή 30 Απριλίου στον «2ο Δρόμο 21 Μαθητών», μια διοργάνωση φόρο-τιμής και μνήμης για τα αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών το 2003.

Είναι η... 
  

 
 
 
 
 
δεύτερη χρονιά πραγματοποίησης της διοργάνωσης η οποία ξεκίνησε πέρυσι με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Την οργανωτική πρωτοβουλία και ευθύνη έχει ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του τμήματος στίβου του Φίλιππου Βεροίας και του Συλλόγου Δρομέων Βεροίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των συνεργαζόμενων φορέων, όπως και εκπρόσωποι συλλόγων που συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά. Όπως ανέφερε εκ μέρους του συλλόγου δρομέων ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει μέχρι τώρα στις 1000 και αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή περί τα 200 άτομα ακόμη. Από αυτούς, 400 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο δρόμο των 8 χιλιομέτρων, ενώ στις άλλες κατηγορίες δήλωσαν συμμετοχή 250 περιπατητές, 270 μαθητές Δημοτικού, 80 μαθητές Γυμνασίου και 10 ΑμΕΑ.

Στην συνέντευξη τύπου παρέστηκαν επίσης και έκαναν σύντομη, αλλά ουσιαστική τοποθέτηση, η διευθύντρια της ΚΑΠΑ, Αθανασία Γιαμουστάρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων, Βασίλης Τσιάρας, ο Βαλάντης Κεχαίδης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου, ο Βασίλης Ελευθεριάδης εκ μέρους των εθελοντών, η Ελένη Στεφανάκη πρόεδρος του Συλλόγου "ΜαΜΑ" που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά μεταφέροντας το μήνυμα στήριξης των παιδιών που πάσχουν από αυτισμό και Χρυσούλα Λιούλια, εκ μέρους του Ερυθρού Σταυρού.