Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΜΟΙΡΟΛΟΪ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

 
Την αναβολή των εκδηλώσεων της χθεσινής ημέρας στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία, ζήτησε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού για τις απώλειες των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα της 1ης Στρατιάς, μετά την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Ο... 

 
 
 
 
κ. Καλογιάννης, ανέβηκε στην εξέδρα της εκδήλωσης και ζήτησε απ όλους τους συμμετέχοντες την κατανόηση τους για την αναβολή των εκδηλώσεων της πρώτης ημέρας κάνοντας ειδική αναφορά στις διαχρονικά στενές σχέσεις της 1ης Στρατιάς με την πόλη της Λάρισας.

Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του δημάρχου, έπαιξαν ένα μοιρολόι για τους αδικοχαμένους στρατιωτικούς και ανέβαλαν τις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.