Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΡΑΜΠ: «ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ»

 
Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Τραμπ για την Ελλάδα

Είναι η πρώτη φορά - από τότε που ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ- που ο... 
 
 
 
 
 
  

 
 
 
 
 
Ντόναλντ Τραμπ, μιλάει ο ίδιος αυτοπροσώπως για την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στο δράμα του ελληνικού λαού με συμπάθεια.

"Ελλάδα! Είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο" είπε και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο τον ρώτησε: "Είσαι Έλληνας;".

Ο Τραμπ έδειξε να τον "αγγίζει" η δυσχερή κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα, στο όγδοο έτος της αντιμετώπισης της κρίσης, με το το ελληνικό χρέος είναι τώρα στα 323 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, ο ίδιος ανέφερε ότι θα αποκαλύψει σύντομα την πολιτική που θα εφαρμόσει με το ΔΝΤ. Παρόλο που δεν έδωσε λεπτομέρειες, ο Τραμπ σημείωσε ότι πιθανότατα θα υποστήριζε να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ για το ΔΝΤ αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.

"Θα έχουμε σχέδιο για το ΔΝΤ σε λίγες μέρες" είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, το βράδυ της Δευτέρας (24.04.2017). Την ίδια ώρα η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στο Βερολίνο μαζί με την Κριστίν Λαγκάρντ και την Άνγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της συνάντησης του Women20 (δείτε περισσότερα εδώ)

Πηγή: newsmax