Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ «ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ»: 14ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ

 
Μετά από την 15χρονη μαθήτρια από την Κατερίνη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ελαφρά τραυματισμένη, η οποία είχε πάρει οδηγίες μέσω... 


Facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών. Στη περιοχή της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε ένα ακόμα κρούσμα αυτού του θανάσινου παιχνιδιού.

Όπως μεταδίδει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, καθηγήτρια στην Τούμπα αντιλήφθηκε πως η μαθήτριά της είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της.

Η 14χρονη της αποκάλυψε ότι συμμετέχει στο παιχνίδι της Μπλέ Φάλαινας. Ενημερώθηκε η μητέρα του κοριτσιού και ειδοποιήθηκε η ηλεκτρονική δίωξη. Το περιστατικό κατήγγειλε και περιέγραψε στο ΡΘ ο καθηγητής αγγλικών Διογένης Παπαδόπουλος. Όπως μάλιστα προέκυψε η 14χρονη υποστήριξε πως δεν είναι μόνη στο παιχνίδι, άλλα συμμετέχουν άλλα 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές τις τελευταίες 20 ημέρες.