Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ζευγαριού που έλαβε χώρα στην Τερψιθέα.

Ειδικότερα, όπως... 

εξακριβώθηκε, τρεις από τους πέντε δράστες της ληστείας τυγχάνουν Βούλγαροι και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 43 και 38 ετών, καθώς και μία 46χρονη, οι οποίοι το βράδυ της (31-01-2016), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν αρχικά 51χρονη και στη συνέχεια τον 62χρονο, σύζυγό της, τη στιγμή που εισέρχονταν διαδοχικά στην οικία τους.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος τους αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες αφαίρεσαν επίσης το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο της 51χρονης.

Η σχηματισθείσα σε βάρος των αλλοδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.