Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ


Κλειστή αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας - Συμβασιούχοι των δήμων επιχείρησαν να ρίξουν την καγκελόπορτα του υπουργείου και ορισμένοι πέρασαν στον περίβολο

Κλειστή... 

παραμένει αυτή την ώρα η λεωφόρος Β. Σοφίας, καθώς συμβασιούχοι των δήμων είναι συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Πριν από λίγα λεπτά, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους κατάφεραν να περάσουν στον περίβολο του υπουργείου, πηδώντας πάνω από τα κάγκελα, αφού προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να ρίξουν την καγκελόπορτα.

Οι διαμαρτυρόμενοι έτρεξαν για να μπουν στο κτίριο, αλλά η φρουρά πρόλαβε και κατέβασε τα ρολά.

Τώρα οι συμβαισούχοι είναι απέξω και φωνάζουν συνθήματα, ενώ η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σταδίου έως την Ηρώδου Αττικού είναι κλειστή.

Την κινητοποίηση διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Αντιπροσωπεία του συνδικάτου ζήτησε συνάντηση με την υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, όπως τους ενημέρωσαν, θα μπορέσει να τους δει μετά τις 6 το απόγευμα.

Νωρίτερα, οι συμβασιούχοι των δήμων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ