Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ποιος θα είναι ο φετινός παρουσιαστής των Όσκαρ (ΦΩΤΟ)

 
Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Αυτό σκέφτηκαν μάλλον και στην Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου και έσπευσαν να κλείσουν για τα Όσκαρ 2018 την ίδια ομάδα που διοργάνωσε και παρουσίασε τα φετινά βραβεία.

Το μικρό… 

 











λαθάκι που έγινε με την απονομή της καλύτερης ταινίας δεν ήταν αρκετό για να αποφασίσει η Ακαδημία αλλαγή ομάδας. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, και την 90η διοργάνωση αναλαμβάνουν οι παραγωγοί Μάικλ Ντε Λούκα και Τζένιφερ Τοντ με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ.

«Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε αυτή τη χρονιά βιαστήκατε, περιμένετε να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για την 90η επετειακή απονομή», δήλωσε αστειευόμενος ο Κίμελ, μετά την ανακοίνωση. Αυτός θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χρόνος που οικοδεσπότης των βραβείων θα είναι ο Κίμελ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι τα Όσκαρ ήταν μία κορύφωση της καριέρας του και δήλωσε ευγνώμων απέναντι στην Ακαδημία που τον επέλεξε.

Τα 90α Όσκαρ θα λάβουν χώρα στις 4 Μαρτίου του 2018 στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ και θα μεταδοθούν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλον για να είναι ο οικοδεσπότης των Όσκαρ σε ένα χρόνο. Ο τρόπος που χειρίζεται τις καταστάσεις επί σκηνής ο Τζίμι είναι ανεκτίμητος, ειδικά εάν προκύψει κάτι απρόοπτο», δήλωσε η Τσάννινγκ Ντάνγκι, πρόεδρος του ABC Entertainment και πρόσθεσε: «Με τον Μάικ και την Τζένιφερ στο τιμόνι, είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία αξέχαστη απονομή που θα εντυπωσιάσει, θα ευχαριστήσει και το σημαντικότερο θα τιμήσει τα 90 χρόνια του πιο περίφημου θεσμού του Χόλιγουντ».