Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Τι χρειάζεται η Εύκολη Κολοκυθόπιτα


  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδo
  • 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 4 φλιτζάνια τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα (εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πράσινα κολοκυθάκια και κίτρινη κολοκύθα μαζί)









  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 5 αυγά 

Πως φτιάχνεται η Εύκολη Κολοκυθόπιτα

Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και το κεφαλοτύρι. Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα κολοκύθια.Τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αλευρωθούν. Περιχύνουμε τα κολοκύθια με το μείγμα αυγού ανακατεύοντας καλά. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά.