Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Τα δέκα καλύτερα outfits για την παραλία (φώτο)


Ονειρεύεσαι παραλία, αεράκι να σε χτυπά στο πρόσωπο και γεύση αλμύρας στις άκρες των χειλιών. Συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα.

Τρέχεις στη ντουλάπα και κατεβάζεις την τσάντα παραλίας με τα περσινά μπανιερά. Αυτόματα σταματάς να ονειροπολείς γιατί συνειδητοποιείς τα εξής:

Το λατρεμένο μαγιό που πέρυσι έκανες οικονομία 2 μήνες για να το πάρεις έχει καταστραφεί από το αντηλιακό κι έχει ασπρίσει σε εμφανή σημεία ενώ ήταν μαύρο.

Το αγαπημένο σου λευκό t-shirt, έχει κίτρινους λεκέδες και πλέον δεν φοριέται ούτε για αστείο…

Η τσάντα θαλάσσης που τόσο αγάπησες, είναι για πέταμα λόγω του αντηλιακού που χύθηκε (και, μεταξύ μας, δεν το φρόντισες εγκαίρως)

Αλήθεια τώρα, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν το αντηλιακό σου εκτός από την επιδερμίδα σου προστάτευε και τα αγαπημένα ρούχα παραλίας αντί να τα καταστρέφει; Μέχρι να βρεθεί λύση σε αυτό, εσύ πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις τα φετινά super trendy outfits παραλίας γιατί αλλιώς πώς θα εμφανιστείς στην πλαζ;

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε εμείς για να σου κάνουμε τη ζωή λιιιιίγο πιο εύκολη και να σου παρουσιάσουμε τι προστάζει η μόδα για φέτος το καλοκαίρι!


1. Το λευκό boho chic crop top, συνδυασμένο με το αγαπημένο σου πρώην παντελόνι, νυν σορτσάκι! Σανδάλια, καπέλο κι έτοιμη!

2. Για sexy bohemian look, τόλμησε ένα εμπριμέ playsuit, ολοκληρώνοντας το look με ένα Fedora style καπέλο κι αξεσουάρ στο μαυρισμένο σου λαιμό!

3. Είσαι πιο minimal; Κανένα πρόβλημα! Ένα μονόχρωμο μίνι φορεματάκι και θα είσαι η ωραία της παραλίας!



4. Συνδύασε το μαγιό σου με το αγαπημένο, old time classic μακό (όχι αυτό που έχει κιτρινίσει από το αντηλιακό σου είπαμε), μπορείς. Εντάξει, θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα βρεθεί η λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα.

5. Το αγαπημένο καφτάνι! Αέρινο, πολύχρωμο, μονόχρωμο, κοντό, μακρύ…όπως και να έχει!

6. Πολύ καλή λύση επίσης, είναι και το ψιλόμεσο σορτσάκι συνδυασμένο μόνο με το πάνω μέρος του μαγιό σου.

7. Αν πάλι είσαι γεννημένη Γαλλίδα (εκεί κάπου στη Νίκαια) τότε το λευκό oversized πουκάμισο πάνω από το μαγιό είναι η λύση για σένα!

8. Μήπως το μαγιό σου είναι ολόσωμο; Ακόμα καλύτερα! Συνδύασέ το μόνο με το τζιν σορτσάκι σου και είσαι έτοιμη!



9. Δεν είσαι τύπος σορτς; Τότε η μίνι ψιλόμεση φούστα είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου!

10. Τέλος…αλλά πάντα πρώτο στις καρδιές μας… το παρεό! Ένα ρούχο, 1.000.000 τρόποι να το φορέσεις (δεν θα σου πούμε τους ξέρεις)..

Αφού λοιπόν ξοδέψεις ένα σημαντικό ποσό από το καλοκαιρινό σου δώρο για τα παραπάνω (το ξέρουμε ότι δεν θα συγκρατηθείς) φρόντισε να σου κρατήσουν για πάντα!

#SwseTaKalokairina για να τα έχεις και του χρόνου και κράτα από κάθε καλοκαίρι μόνο τις αναμνήσεις από το νησί κι όχι τους λεκέδες από το αντηλιακό!

Πηγή: bovary.gr