Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 4 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ - ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Με τα διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή, «πέστε κάτω Αστυνομία», οι δράστες αιφνιδίασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο και τους επιτέθηκαν με σφυριά.

Οι... 

 
 
 
 
δράστες προσέγγισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό (14/06-18.00). Με τρια επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15άτομα, αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονται τεσσάρα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία», αιφνιδίασαν τους νεαρούς οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.

Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδο. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες (δυο ανδρες και δυο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφαλι ενω πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποια νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Η επίθεση, εξετάζεται με σχολαστικότητα, ως προς τον προσδιορισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές στο nantiaReport, η επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση (17/06-18.00) του ΚΕΡΦΑΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατικη Ασφάλεια.

nantiareport.gr