Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ!


Ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο με τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο, έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς το ποσό που χρειαζόταν για να μεταβεί στις ΗΠΑ στο νοσοκομείο «Memorial» της Νέας Υόρκης, συγκεντρώθηκε σε χρόνο – ρεκόρ.

Σε μόλις δύο ημέρες, το ποσό των 500.000 ευρώ συγκεντρώθηκε, αποδεικνύοντας πως... 





ακόμα υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη.

Η μάχη με τον καρκίνο

Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής είδε ο Βαγγέλης Ελευθεριάδης στην ευαίσθητη ηλικία των 2 ετών. Εδώ και τρία χρόνια, ο μικρός Βαγγέλης δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά όχι μόνος, καθώς έχει δίπλα του όλους τους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο μικρός έπρεπε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Memorial» για ειδική θεραπεία. Ωστόσο, για αυτό το ταξίδι έπρεπε να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ. Ποσό που αν και μεγάλο, συγκεντρώθηκε σε μόλις δύο ημέρες.

Οι γονείς του ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους βοήθησε με μια επιστολή στο Facebook, στην οποία γνωστοποίησαν ότι ο μικρός είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι ελπίδας.

Τη διάδοση της πρωτοβουλίας ανέλαβε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει βαπτίσει τον μικρό Βαγγέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα διεθνείς ποδοσφαιριστές, καλλιτέχνες, αλλά και απλός κόσμος.


newsbomb.gr