Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - 7 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 59 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ


Μεταξύ των θυμάτων και μικρά παιδιά - Εικόνες φρίκης από το σημείο της έκρηξης, όπου μητέρες και νήπια κείτονται στο έδαφος αιμόφυρτα

Τουλάχιστον εφτά άτομα έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε... 

 
 
 
 
 
το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα) στην Κίνα όταν στην πόλη Φενγκξιάν της ανατολικής επαρχίας Τζιανξού σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι τραυματίες είναι 59, ενώ σε αυτούς περιλαμβάνονται και μικρά παιδιά. Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι υπάρχουν θύματα από την έκρηξη, χωρίς μέχρι στιγμής να δίνουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Η South China Morning Post πάντως κάνει λόγο για δεκάδες τραυματίες.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν μητέρες και παιδιά να έχουν πέσει στο έδαφος. Κάποια από τα παιδιά είναι αιμόφυρτα και φαίνονται σοβαρά τραυματισμένα 


  
 Σε ένα από τα βίντεο, τραυματιοφορείς προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα μικρό παιδί, με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, η έκρηξη συνέβη την ώρα που έξω από το νηπιαγωγείο είχαν καταφθάσει αρκετοί γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους. Πολλά από τα θύματα είναι καλυμμένα με αίμα και δείχνουν να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους.

Σε ένα από τα βίντεο, τραυματιοφορείς προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα μικρό παιδί, με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. 

 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ