Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Δημοσιεύθηκε σήμερα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης καταγγελία φιλόζωων της πόλης μας, που αφορά τον κυνοκόμο αλλά και μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου μας, με την ιδιότητα του εκπαιδευτή σκύλων.
Ρωτώ λοιπόν αν αληθεύει η καταγγελία για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του και επίσης εάν ο κυνοκόμος αυτός είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων και...








από ποιο φορέα πιστοποιήθηκε καθώς και αν είναι μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν,4039/2012 όπως αυτός τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε απο τον Ν.4235/2014-ΦΕΚ Α 32-11.02,2014 και συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ,12 ββ προκειμένου να δικαιολογείται η παρουσία του ως εκπαιδευτής σκύλων στην πενταμελή επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δημοτικού Κυνοκομείου Κατερίνης.
Επίσης ρωτώ εάν ο κυνοκόμος – και συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου Κατερίνης – είναι σε θέση, με την ιδιότητά του αυτή, να ασκεί με αμεροληψία και ορθή κρίση τα καθήκοντά του ως μέλος της πενταμελούς επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Κυνοκομείου Κατερίνης και εάν οι δύο αυτές ιδιότητες είναι συμβατές.


Γιώργος Κυριακίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κατερίνης